„Живите мъртви“ приключват със сезон 11. Много герои обаче, ще продължат да живеят и след това. „Fear The Walking Dead“ и „The Walking Dead: World Beyond“ ще имат сезони и след края на основния сериал, а Дарил и Керъл ще се завърнат в собствен spin-off.

Всички тези проекти са много вълнуващи, но безспорно най-мистериозния от тях е „Tales of the Walking Dead“. Той ще проследи стари и нови герои, през всички медийни формати. Игрални епизоди, анимация, дори мюзикъли са част от нещата, които предстоят в този сериал. Възможностите и потенциала са безкрайни. Знаейки това, вече знаем за едно познато лице, което ще се завърне.

Според нашия източник (споделил пръв за предстояща предистория по „Вещерът“ на Netflix и „Писък 5″… и двете се оказаха истина) Лори Граймс ще се завърне в поне един епизод от предстоящия сериал-антология.

Това е изненадващ ход, тъй като Лори не е споменавана в сериала от много време насам. Ако се замислим обаче в сезон 1 има голяма времева дупка в нейната история. Рик се събужда в болницата, но как тя, Карл и Шейн са успели да избягат в безопасност в планините по време на апокалипсиса е нещо, което никога не виждаме на екран.

Това би означавало- връщане на Джон Бърнтал също. Третия момент е, че ще трябва да бъде избран заместник на Чандлър Ригс. През 2009-2010 детето изигра Карл, но от тогава минаха 10-11г. и Чандлър е вече мъж. Сара Уейн Калис (актрисата изиграла Лори), многократно е заявявала, че с радост би изиграла отново ролята си.

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here