Според нашия източник, който пръв ни посочи, че Асока Тано ще се появи в „Мандалореца“, Джордж Лукас е изявил желание да режисира нова, оригинална трилогия от „Междузвездни войни“. Той ще ръководи и заснеме проекта под шапката на Lucasfilm, но при едно условия. Настоящият глава на компанията, Катлийн Кенеди ДА НЕ Е замесена в проекта по абсолютно никакъв начин.

Според източника ни, Лукас няма добри отношения с Кенеди в момента. Той я вини, че е развалила новата трилогия и същевременно с това иска да бъде далеч по-замесен със собствения си франчайз в бъдеще. Категорично Лукас не възнамерява да го направи, докато Кенеди не напусне Lucasfilm.

Новата трилогия „Силата се пробужда“, „Последните джедаи“ и „Възходът на Скайуокър“ продължава историята, начертана в „Завръщането на Джедаите“. Филмите донесоха милиярди в боксофиса, но много фенове не усещат духа от оригиналната трилогия тук. И те са прави.

Въпреки, че бе рекламирана, като оригинална история във вселената създадена от Лукас, новата трилогия съдържаше множество препратки към онова, което вече сме гледали. Някои бяха подсказки, други бяха толкова определящи точки в сюжета, че цялата история се завъртя около тях. Филмите включваха възрастни версии на оригиналните герои на Лукас, но те някак не бяха същите…

Това не е изненада, като се има предвид, че Лукас сам е създал цялата вселена, всички герои и места в нея. Много рано в кариерата си той създава сценарий, който е уникален и носи научната фантастика на екран, по начин… по който никога до сега не сме я виждали. Без Лукас „Междузвездни войни“ никога нямаше да се превърне в културния феномен.

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here