Taffy – Сезон 1
От 2 декември – всеки ден от 17.15 ч.

В поредицата, стара дама-милиардер на име Mrs. Muchmore осиновява миеща мечка, която се представя за котка на име Taffy – това води до едно забавно съперничество с кучето на Mrs. Muchmore – Bentley.

В един от епизодите, Bentley си мисли, че го посещават призраците на коледните минало и настояще. Дали ще се хване на това, или пък не?

Grizzy & The Lemmings – Сезон 2
Всеки ден от 16.20 ч.

Къщата на горския рейнджър е единственото място на човешка цивилизация в средата на дивата природа. Когато рейнджърът е на път, мечка на име Гризи смята, че къщата на рейнджъра е негова територия, с оглед на това, че мечките седят на върха на хранителната верига. Той обаче не е сам, защото група малки създания, наречени леминги, също населяват къщата на рейнджъра, когато него го няма. Тъй като Гризи и лемингите не са достатъчно цивилизовани, за да живеят заедно в мир, къщата е постоянно бойно полето.

В един от епизодите, рейнджърът е оборудвал къщата си с ултра ефективен детектор за вредители, способен да усети присъствието на всеки натрапник. Когато се случи това, той го гони, излъчвайки вълна, която инструктира мозъка на съществото да напусне веднага. Така Гризи и лемингите вече не могат да влязат на любимото си място. Гледай и виж какво ще се случи.

Зимно веселие със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“
Всеки уикенд от 10.00 ч.

Всеки уикенд ще се излъчват по два тематични филма един след друг, а от 21 декември започват цели маратони („Шоуто на Том и Джери“, „Спокойно, Скуби-Ду!“ и Scooby-Doo & Guess Who?)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 − = 81