„Виктор и Валентино“ – Сезон 1

От 28 октомври – всеки ден от 16.45 ч.

В малкото тихо градче Монте Макабре, двама братя с противоположно различни характери  търсят приключения през ваканцията си, но ежедневно стават свидетели на свръхестествени явления, не без помощта на свръхестествената си баба.

В един от епизодите, Виктор и Валентино се опитват да избягат от скуката, като последват непознато куче в подземния свят. Докато са там, те трябва да се ориентират и измъкнат от сложен лабиринт, но двамата почти не могат да се сработят. Задачата става още по-сложна, когато се изправят пред едни от най-големите си врагове.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Ние, мечоците“ – Сезон 4

От 14 октомври – всеки делник от 15.15 ч.

Трима братя мечоци правят всичко по силите си, за да се впишат в обществото на хората, като опитват да се държат досущ като тях.

В един от епизодите, д-р Кларк слага на Панда грозни брекети, които го карат да се чувства неудобно на публични места. По-късно, обаче, той открива, че тъкмо те му дават контрол над електрическите предмети. Когато хората се отнасят зле, заради начина, по който изглежда, той започва да злоупотребява със силите си и така принуждава Гриз и Белия да го спрат.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Бен 10 – Сезон 3

От 7 октомври  – всеки делник от 21.15 ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили, Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на хората и спират злодеи. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Нинджаго“ – Сезон 1

От 21 октомври – всеки ден от 21.40 ч.

Наслади се на истории от любимата си вселена, в това ново предаване!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =