Първия сезон на поредицата успя да приключи преди нова година. За щастие продукцията успя да се справи със заснемането на втория сезон преди да паднат блокадите около COVID-19. Поредицата грабна 7 награди Еми и третия сезон вече се разработва. Втория идва при нас на 30.10.2020г. само по Disney +.

По време на свое интервю с People, звездата Джанкарло Еспозито сподели, че дори четвъртия сезон от „Мандалореца“вече се разработва. Попитан за повече детайли около непрекъснато развиващия се свят на „Междузвездни войни“, Еспозито, който изпълнява ролята на Моф Гидеон в сериала, сподели:

Намираме се в огромна вселена, в която има ужасно много за изследване. Мисля, че този сериал ще налее дълбоките основи на предстоящото в сезон 3 и сезон 4. Големите отговори, ще дойдат там.

Новината за четвърти сезон е изненадваща, определено. Бъдещето на Бебе Йода и други подобни на него може да издържи цял един сезон, определено. Вземайки под внимание колко многопластов бе първия такъв, определено ще ни очакват много повече събития от историята на най-обичания герой на поредицата.

Източник: Screenrant.Com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here