Марк Ръфало е трябвало да заснеме сцена в която умира в „Отмъстителите: Война без край“, за да не знае дали Хълк ще оцелее.

Marvel Studios и братята Русо са се застраховали с предходния филм, като са заснели допълнителна сцена с Хълк, в която той се превръща на прах, за да заблудят актьора и да запазят в тайна историята на филма. Всички знаем за „голямата уста“ на Ръфало и тези мерки взети от студиото са съвсем логични. Не веднъж актьорът е издавал сцени от заснетите филми. В момента Ръфало популяризира „Отмъстителите: Краят“ и се справя изненадващо добре. Много фенове тайно се надяваха да научат нещо за филма, но за сега всяка информация се базира само на догатки.

Припомняме, че на премиерата на „Тор: Рагнарок„, след лайфстрийм, Ръфало забравя телефона си включен и фенове по цял свят чуха първите 10 минути от филма, преди да започне официалното му разпространение. Той признава, че е трябвало да разговаря с „високопоставени лица“ след този случай и се почуствал много зле.

Остават две седмици до премиерата на „Отмъстителите: Краят“ и филмът чупи всички рекорди за предварителна продажба на билети. При нас „краят“ ще настъпи по-рано с предпремиерни прожекции в четвъртък 25 април на 3D, IMAX 3D и 4DX.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

28 + = 33