Медицинският криминален сериал „Под станция Темпъл“ с премиера в HBO GO на 13.09

Под станция Темпъл

„Под станция Темпъл“ с премиера на всички 8 епизода в HBO GO на 13 септември, петък. Водещите роли в новия криминален сериал са поверени на Марк Стронг („Kingsman: Тайните служби“, Rocknrolla), Карис Ван Хутен (Игра на тронове, HBO) и Даниел Мейс (Моята вечеря с Херве, HBO).

Оригиналната продукция на Sky One е римейк на норвежкия телевизионен сериал Valkyrien. Разказва историята на Даниел, талантлив хирург, преживял лична трагедия, който лекува всеки, който е готов да плати за медицински услуги извън официалната система на здравеопазването.

Под станция Темпъл

След като преживява лична трагедия, която разрушава комфортния живот, който е имал до момента, Даниел (Марк Стронг), заедно със саможивия, но находчив Лий (Даниел Мейс) отваря буквално „подземна“ клиника, разположена в огромната лабиринтна мрежа от тунели в пространството под метростанция „Темпъл“ в Лондон.

Там Даниел лекува всички, които не могат или не искат да потърсят по-законни начини за здравеопазване: чудаци, престъпници, нелегални имигранти. Разбира се, подобно рисково начинание неминуемо носи след себе си изненади. Скоро в бункера към Даниел и Лий се присъединяват преследваната от вина Ана (Карис Ван Хутен), която е медицински изследовател и младият беглец-банков обирджия Джейми.

Съкрушен от личната си драма, Даниел трябва да намери начин комбинацията от хората в екипа му, нестандартната клиниката и непредсказуемата клиентела да сработят за доброто на всички.

Под станция Темпъл

В сериала виждаме актрисата Карис Ван Хоутен (Игра на тронове – Мелисандра) в много различна роля и светлина. Партнирайки си с Марк Стронг тя влиза в образа на Ана – опитен медицински изследовател с интерес към приложна наука и разработване на нови медицински лечения. Ана и Даниел са били любовници в миналото и последното нещо, което тя трябва да направи, разбирайки за нелегалната клиника, е да иска да има нещо общо с нея. Логиката й казва да тича в обратна посока, но Ана е непреодолимо привлечена от Даниел и неприятностите, с които върви дейността му.

Онлайн премиерата на „Под станция Темпъл“ в HBO GO е на 13 септември, петък, като всички осем епизода ще бъдат достъпни за гледане още същия ден. Телевизионната премиера е на 1 октомври от 23:00 часа по HBO3, като нов епизод ще се излъчва всяка следваща седмица.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

29 − 19 =