По време на DC FANDOME, Мат Рийвс показа унищожителния първи тийзър за „The Batman“. В главната роля гледаме Робърт Патисън, а видеото може да си припомните в дъното на публикацията.

По време на панела на филма, той сподели следните любопитни детайли:

. Пол Дейно играе версия на Гатанката, каквато никой не е виждал до сега. Мисля, че хората ще се влюбят в него.

. Патисън се свърза с Крисчън Бейл и помоли звездата от „Черния рицар“ за съвет. А той от своя страна му каза да се увери, че костюма му ще го… кара да се чувства удобно.

. Рийвс не е искал хората да могат да разпознаят Готъм. За това го е заснел в Ливърпул и компютърно го е обогатил след това.

. Селина все още не е Жената-котка. Това е част от пътешествието и. Оз не е мафиота, който ще бъде в бъдеще. Гатанката се появява за първи път. Анди Съркис играе роля на Алфред, каквато не сме виждали до сега. Джефри Райт играе роля на Гордън, каквато не сме виждали до сега.

. Този Батман все още не е надеждата на града. Той все още е в началото на своя път. Те се страхуват от него. Публиката се страхува. Това е едно от нещата, срещу които той ще се изправи във филма.

. Най-голямата разлика с останалите Батман-и е, че Патисън прави грешки. Той все още израства. Не искахме да създаваме оригинален филм. Искахме да проследим криминалната еволюция на героя. Да го видим как прави грешки, да го видим да кърви.

. Рийвс е искал да направи история, която би могла да се случи и в реалния живот. Търсел е вдъхновение в „Чайнатаун“ и „Шофьор на такси“.

. До този момент от продукцията са заснети едва 25-30%

. Gotham City PD- сериалът предстои по HBO MAX. Той ще се развива в година първа, преди филма. Той ще се потопи дълбоко сред корумпираното полицейско управление на града. Ще виждаме историите през очите на корумпираните ченгета и конкретно едно от тях. Историята всъщност е битка за неговата душа. Той е ченге от поколения , а историята на корупцията в Готъм е огромна и датира много, много отдавна…

Ето какво коментира Мат Рийвс:

Знаете, че всичко това е един експеримент във филма. Намираме се в година втора и това е експеримента на Готъм. Това е криминален експеримент, който се опитва да осъзнае, какво би могъл да направи за да промени това място. В нашата история, той е на тази вълна. Така се срещаме с героя. Той прави определени неща, но не постига ефекта, който би искал да постигне.

Яростта и объркването, които преживява Брус Уейн са на преден план в „The Batman“.

Тогава започват да се случват убийствата. Тогава те започват да описват историята на Готъм. Това дава възможност на цял един нов свят от корупция, да залее града. Тази история не е оригинална, но по свой начин тя докосва самата същност на Батман и я формира.

Войната между Батман и Гатанката ще е много по-лична, отколкото просто да го залови и подведе под отговорност.

Започваме да описваме епичната история на корупцията в града. Брус започва да я разбира и да се пита, къде е стояло семейството ми насред всичко това? Това е начин, по който да подходим към историята. Това е неговия начин. Това е една мистерия. Да имаме си екшъна и всичко необходимо, но в края на краищата тя е много лична и Брус се опитва да разгадае мистерията зад всичко това.

 

Източник: ComingSoon + 2 + movieweb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here