Ден първи приключи. В него цял ден имахте възможност да отговаряте на въпроса от коя поредица е част „Прелестни създания“ на издателство „КРЪГОЗОР“! Правилният отговор бе:  „Хроника на чародейците”. Точно 119 от вас дадоха своето предположение. За съжаление само един ще прибере тази книга, но ви очакват още много.

Копието на „Прелестни създания“ печели: 

– Антоанета Станкева Марков от с. Падеж 

Молим Антоанета, да отговори на съобщението, което ще получи на и-мейлът, който е предоставила при регистрацията си и ще получи до края на работния ден, за да уточним най-удобния за нея начин, за получаване на книгата. Благодарим ти че участва и ти, както и всички останали, въпреки че си спечелила веднъж, можеш да участваш във ВСИЧКИ останали разигравания на ВСИЧКИ книги. 

Днес стартираме втория въпрос към „Миниапокалипсис“ на скандалната  Вирджини Депат от издателство „COLIBRI“!. Дайте вашето предположение и приберете ОЩЕ УТРЕ копие от книгата: ТОЧНО ТУК!

Утре сутрин теглим победителя и пускаме въпросът към „Чернова“ на Сергей Лукяненко (авторът на поредицата за Патрулите). на издателство ИНФОДАР!

 Инициативата МЕСЕЦ НА КНИГАТА се намира тук:

www.books.cinebum.eu 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 + = 69