Ден осемнадесети приключи. В него цял ден имахте възможност да отговаряте на въпроса „Какво означава есперанса??“. Правилният отговор бе НАДЕЖДА. Точно 248 от вас дадоха своето предположение, което прави „ЕСПЕРАНСА“ най-желаната книга от вас в МЕСЕЦ НА КНИГАТА, до момента. За съжаление само един ще прибере тази книга, но ви очакват още много.

Копието на „ЕСПЕРАНСА“, любезно предоставено от издателство „Кръгозор“ печели:

– Николай Ников от с. Беласица

Молим Николай , да отговори на съобщението, което ще получи на и-мейлът, който е предоставил при регистрацията си, за да уточним най-удобния за него начин, за получаване на книгата. Благодарим ти че участва и ти, както и всички останали, въпреки че си спечелил веднъж, можеш да участваш във ВСИЧКИ останали разигравания на ВСИЧКИ книги.

Днес стартирахме деветнадесетият въпрос към`„Корабът на призраците“ на Виктория Платова от издателство „Изток- Запад“. Дайте вашето предположение и приберете в понеделник копие от книгата: ТОЧНО ТУК!

Понеделник сутрин теглим победителя и пускаме въпросът към „Силата на шестимата „ на Питакъс Лор от ИК „КОЛИБРИ“. Романа е втора част от поредицата, която стартира с „Аз съм номер 4“, който мигновено бе превърнат в многомилионната холивудска, мега продукция, с участието на Алекс Петифър!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here