От години се носят спекулации, дали Джефри Дийн Морган ще получи собствен spin-off сериал за Нийгън? Актьорът е споделял много пъти, че с удоволствие би участвал. Неговото превъплащение даде сигнали за самостоятелна история за героя и се оказва, че тя е на път!

Според нашия източник AMC вече разработват минисериал за Нийгън. Историята (за която все още няма детайли) ще започва след като бившия лидер на Спасителите се отделя от групата.

Към този момент това са по-скоро спекулации, но ние силно залагаме на това, че мини сериала ще е базиран на комикса „Negan Lives“, който Робърт Къркман издаде наскоро. Това се случва след като Рик изпраща Нийгън на заточение, в комикса. В сериала такова нещо не се е случвало или не сме го видели все още (да, героят определно няма да е Рик, но…)!

Вече знаем, че големия скок във времето, който включваше последното издание на комиксите, се очаква в сезон 11. Това вече бе подсказано неведнъж от Къркман и отговорника за вселената на Живите мъртви- Скот Гимпъл. Spin-off поредица за Нийгън може да се вмъкне някъде в този „прескочен“ времеви период.

Дългоочаквания финал на сезон 10 на Живите мъртви дебютира на 05.10.2020г. от 23:00 часа по телевизия FOX България.

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 − 83 =