Поредната съвместна инициатива на CINEBUM и Форум Филм България, посветена на най-горещия екшън за месец Декември 2011г. „Мисията Невъзмжна: Режим ФАНТОМ“. Играта приключи вчера, победителите бяха обявени….

За 18 дни от 10-ти Декември до вчера на адрес www.ghostprotocol.cinebum.eu бе активна ВАШАТА мисия- да намерите заложената бомба в кулата Бурж Халифа и да я обезвредите, като кликнете върху нея! Това бе играта, с която сме успели НАЙ-МНОГО да ви затрудним до момента! Преди да продължим с кратка статистика, ето как изглеждаше страницата и ето къде бе бомбата (кликнете върху снимката с десен бутон,  за да я видите многократно увеличена):

За да ви насочим към така добре замаскираната бомба ви дадохме и два насочващи жокера в нашият фейсбук профил:

1) Бомбата НЕ Е заложена в сградата

2) Бомбата е ТОЧНО копие на тази, от логото на cinebum.eu

Въпреки над 1400-те уникални посещения, които регистрира сайтът на играта, едва  270 от тях се превърнаха в регистрации на участници! Мисията се оказа наистина невъзможна за голяма част от вас!  Откривайки бомбата и кликвайки върху нея, участникът биваше прехвърлен на „скрита“ страница с тематичен въпрос, на който трябваше да се отговори:

„Как е името на актрисата, изпълняваща главната женска роля в ‘Мисията невъзможна: Режим ФАНТОМ’?“

Разбира се отговорът бе прост- ПОЛА ПАТЪН! Всички подали правилно данните си за регистрация и ТОЗИ отговор участваха в разпределението на нашите тематични „Мисията невъзможна: Режим ФАНТОМ“ награди! Жребият отреди КОИ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

Ако сте спечелили от нашата игра, моля отговорете на и-мейлът, който ще ви бъде изпратен до края на деня УТРЕ (30.12.2011г.) и ще получите на и-мейл адресът, с който сте се регистрирали за участие, за да уточним детайли около получаването на наградите ви!

Филмът „Мисията невъзможна: Режим ФАНТОМ“ вече е в кино салоните в цялата страна. Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!

ВСИЧКО ЗА ФИЛМЪТ ТУК

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ЗА УЧАСТИЕ И В ОСТАНАЛИТЕ НАШИ ИГРИ ТУК:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here