Хоакин Финикс е отворен за идеята да направи втори филм за Жокера с Тод Филипс. мисли за Жокера 2

„Жокера“ вече троши боксофис рекорди, като паралелно с това актьорът отговори на въпрос дали би повторил изпълнението си в продължение. Той е известен с това, че НЕ прави продължения. Самият факт, че е склонен да обмисли идеята е неочакван. По време на филма Артър Флек има усещането, че обществото е една огромна шега. Той е захвърлен и забравен от системата. Постепенно се превръща в Жокера. Според Хоакин Финикс има още от героя, което би могло да бъде изследвано.

Хоакин бе гост на Popcorn с Питър Травърс. Там той отговори на въпроси относно продължение и евентуална бъдеща работа с реж. Тод Филипс, с когото са могли да прекарат още повече време в създаването на първия, самостоятелен филм на героя. Дискутирали са други проекти. Но Хоакин споделя, че възможностите на героя са безкрайни.

Говорихме си с Тод много за неща, по които бихме могли да работим за в бъдеще. Говорихме си и за още неща, които бихме могли да направим с Жокера и ни се струват наистина интересни. В края на краищата се оказа, че това е роля-мечта. Определено не е нещо, което наистина съм искал да правя преди да работя по този филм. Незная дали има още за правене около героя. Ако можехме, двамата с Тод все още бихме снимали. Възможностите за това , къде бихме могли да отведем героя са неизчерпаеми.

„Жокера“ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра Филмс.

Пълното интервю с Хоакин може да видите тук:

Източник: HeroicHolliwood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here