Мишел Родригез проговори за „Бързи и яростни“!

42 годишната актриса се появи по време на SiriusXM’s The Jess Cagle Show, водено от Джес Кейдж и Джулия Кънингам.

Когато я попитаха дали наистина се отправя към космоса с Лудакрис (той самия подсказа за такъв ход) в предстоящото продължение, тя възкликна:

Оу, няма начин! Как сте разбрали за това? Виждате ли какво се случва? Хората започват да говорят зад кулисите. Когато филмът не излиза и забравим за него… нещата започнат да изплуват. Никой не трябваше да знае това! Всъщност не, не съм достатъчно късметлийка, че да се отправя към космоса. Въпреки това успяхме да привлечем жена сред сценаристите, която засвидетелства много обич. Благодарение и на Джъстин Лин успяхме да получим повече внимание върху женските персонажи във филма. Искрено се надявам това да се усети, като видим крайния продукт.

Нуждата от жена-сценарист бе по-скоро за да създадем правилното разнообразие. Мъжете сценаристи си представят женските персонажи, като едноизмерни образи. Миа е майката на детето на героя на Пол Уокър. Когато е на екран- трябва да се придържаме към майчинските неща за нея. Натали е невероятна, красива, млада, секси и нова. Нека мъжете винаги да се задяват с нея…. Лети е сурова и ядосана и готова да раздава тупаници. Когато е на екран винаги трябва да се придържаме към това. НЕ ТОВА НЕ Е ТАКА. Това не е естествено. Трябваше ни женски глас, за да бъде разбрано това.

Източник: JustJared

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here