Трейлърът на „Бързи и яростни 9“ не заложи само на убийствените каскади. Обратите в сюжета бяха не по-малко разтягащи ченето на зрителя. Представен бе Джон Сина, като отдавна загубения брат на Дом- Джейкъб. Трейлърът също разкри, че Хан (Сунг Канг) се е завърнал от гроба.

Поредицата има традиция да връща героите от предполагаемата им смърт. Освен това от години тече онлайн кампанията #JusticeForHan . Героят се появява за първи път в нискобюджетната криминална драма на Джъстин Лин, „Better Luck Tommorow“. Чак след това е убит в „Бързи и Яростни: Токио Дрифт“.

Хронологията на поредицата ни показа Хан, в „предходен филм“. Чак в „Бързи и яростни 6“ разбрахме, че той е убит от Декард Шоу (Джейсън Стейтъм). Фактът, че Декард едва ли не стана част от семейството след това, бе истински фрустриращо за голяма част от феновете.

Режисьорът Джъстин Лин

Хан означаваше много за мен. Той бе герой ПРЕДИ „Бързи и яростни. Научих за първи път за кампанията #JusticeForHan на специалната прожекция по случай петнадесетата годишнина на „Better Luck Tommorow“ по време на кино фестивала в Sundance. Някой ме попита за Хан и Шоу (Декард). Втрещеният аз контрирах, че Шоу е на барбекюто в „Бързи и яростни 8“. Толкова бях объркан. Една от големите причини да се върна е, че усещах нуждата да поправим нещо. – споделя реж. Джъстин Лин

Как точно Хан се завръща е една от най-строго пазените тайни на филма. Въпреки това, далеч по-странни неща са се случвали в поредицата.

Нека просто кажем, че не крием фактите- МНОГО от нещата са наистина луди! От много гледни точки, тези филми са… като Олимпийските игри. Много култури са представени от различните герои в поредицата. Хан прави това за цяла една общност. – споделя Мишел Родригез

Точно нейната героиня Лети представя завръщането на Хан в трейлъра на филма. Бързи и яростни 9 дебютира по родните екрани на 22.05.2020г. Разпространява за страната- Форум Филм България.

Източник: Games Radar

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 3