В свое интервю пред Deadline, Анджела Канг, потвърди нещо, за чието официално потвърждение бе много, много рано.

Deadline: Преди седмици говорихме за последния епизод на Данай Гурира в ролята на Мишон. Препратката, която Дарил прави към Джудит по радиостанцията свучи сякаш Мишон би могла да се върне по някакъв начин. Това някакво зрънце, което сте посели ли е?

Анджела Канг: Смятам, че трябва да преживяваме света, в който героите живеят. Смятам, че те се надяват тя да се върне. Това е очевидно. Но това не е моята реалност. Надеждата е, че има история за нея в кино формат. Вратата за Мишон остава отворена, ако се наложи.

Прочетете оригиналното интервю на линка, в дъното на публикацията.

Отложения финал на сезон 10 ще видим по-късно през 2020г. Първия трейлър вече взриви виртуалното пространство със завръщането на Лорън Коен в ролята на Маги Рий. Вижте го и спрете на кадъра с бележката в ръцете на Маги. От там е възможно да изплува предположение за неочакван съюзник.

Spin-off сериала „Fear The Walking dead“ също получи първи трейлър за новия си сезон 6. В него AMC ни дават и последно обаждане по радиостанцията на Морган. Промото включва и евентуално събиране на Дуайт и Шери. Премиерата на новия сезон ще бъде по-някое време през лятото. Вижте видеото тук:

Източник: Deadline и Coming Soon

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1