В този раздел ви запознаваме с филми, които не са излезли и никога няма да излязат на голям екран в България, но филми, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да гледате, ако сте почитатели на съответния им жанр. Нашето първо предложение тук е френският „Мъченици“ от 2008г., който прави поредицата „Убийствен пъзел“ да изглежда като „Улица Сезам“

ИСТОРИЯТА:

Луси изчезва за повече от 1г. Тя е намерена изпаднала в панически ужас край пътя. Тя завежда полицията до сграда, в която е държана в плен. Няма следи от насилие. Но има следи от постоянни наранявания и травми. Тя е била нечовешки измъчвана. Травматизирана и некомуникативна, Луси не е в състояние на каже на властите нищо повече за периода, който е прекарала в плен или за хората, които са я държали.

С течение на времето Луси се сприятелява с Ана, още едно момиче от младежките и години. Ана се грижи за Луси и постепенно спечелва доверието и. Луси се оказва преследвана от нещо или някой, призрачен, измъчен силует на жена, която се оказва че наранява Луси. След поредната подобна случка, Луси моли Ана да не казва на никой за съществото, което я преследва. Тя тръгва да търси мъчителите и и в нощта, я която ги намира животът и и този на Ана е преобърнат. Ана бива заловена от бившите мъчители на Луси и мъченията започват….


Защо да ГЛЕДАТЕ филма
: ако сте почитатели на ужаси за мъчения тип „Убийствен пъзел“, ако обичате кръв, зверщина, черва, зверщина, бой, зверщина, изверги и зверщина- това е филм, който трябва да добавите в личната си колекция и да гледате многократно!

Защо да НЕ ГЛЕДАТЕ филма: ако дори малко ви притесняват филми от такова естество, ако дори малко „Убийствен пъзел“ ви е накарал да се почувствате неудобно, стойте на страна от този филм. Той ще ви накара да повърнете вътрешностите си и ще свие стомаха и сърцето ви на топка за седмици наред!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here