Ето кой бе най-пиратствания сериал за 2018г.

„Живите мъртви“ не е властелинът на рейтингите за телевизия AMC, какъвто бе някога. Но все още тонове зрители го гледат. Въпреки загубата на милионите от гледащите на живо през изминалите години, рейтинга все още е достатъчно висок. Сериала продължава да бъде един от най-гледаните по телевизията. Допълнително към това онлайн пиратството запазва интереса си към поредицата. На фона на намаляващия интерес у онези, които гледат легално, „Живите мъртви“ е най-сваляния сериал за 2018г. Това е лоша новина за хората от AMC, който биха желали хората да го гледат директно в ефира им. Поне едно е сигурно- все още МНОГО хора го гледат. Макар и нелегално. най-пиратствания сериалнай-пиратствания сериал

Световния сайт за споделяне на файлове Torent Freak публикува списък на нелегално най-сваляните сериали за годината. На върха е седнал „Живите мъртви“, който без малко побеждава „Светкавицата“ и „Теория на големият взрив“. Други популярни поредици за сваляне са „Викинги“, Титани“, „Стрелата“, „Свръхестествено“, „Западен свят“ , „Легендите на утрешния ден“ и „Костюмари“. Изненадващо липсва „Игра на тронове“. Но той НЯМА нови епизоди през 2018г.

В пика на своята популярност поредицата регистрираше 17 млн. зрители на живо.най-пиратствания сериал

От смъртта на всеобщия любимец Глен в началото на сезон 7, рейтингите вървят само надолу. Напускането на Карл, Рик и Маги не помогна. Интересът продължи да намалява.  Новият отговорник за поредицата Анджела Канг и промените, които тя въведе, спечелиха одобрението на критиците. Феновете ги наричат – полъх свеж въздух. Но май е прекалено късно. Феновете е възможно да са се отказали. най-пиратствания сериал

Имаме съпътстващия сериал Fear The Walking Dead. Имаме предстоящ нов такъв. Имаме и трите филма с Андрю Линкълн (Рик Граймс), които предстоят. Ще има доста хляб за пиратите, които и без друго продължават да обичат „Живите мъртви“.

Поредицата е насред своята зимна пауза. Епизодите на сезон 9 ще продължат от 10.02.2019г. Ако харесвате сериала- гледайте го в ефира на телевизията (или излъчващата го за България телевизия Fox) легално. Поредицата сега се нуждае от рейтинг много повече от когато и да било. Дали ще оцелее, зависи от вас.

най-пиратствания сериал Източник: Torrent Freak

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =