В КРАЯ НА ЛЯТОТО ПОСРЕЩАМЕ МАГИЧЕСКАТА ИСТОРИЯ ЗАЕДНО С ЕДНО УДИВИТЕЛНО СЪЗДАНИЕ И ГЛАСА НА ДИВНА В ГЛАВНА РОЛЯ

Загубеният йетиСептември носи свой собствен характер и често оставя отпечатък като последния месец на лятото, изпълнен с всичко неизпълнено досега! Тази година отново го превръщаме в изключително специален с най-новата анимация на DreamWorks, дело на създателите на феномена „Как да си дресираш дракон“, „Загубеният йети„.

Тя е красива, завладяваща, с много поуки и с участието на Дивна! Една от най-талантливите певици на българската поп сцена влезе категорично в новото си амплоа и превърна главната героиня във филма в изключително въздействащ образ, който съответства и на самата нея като темперамент.

„Най-синьото синьо“ е най-новата песен на Дивна, за която тя споделя, че вдъхновение е почерпила и от дълбоките сини очи на Загубеният йети. „Възможността да озвучавам смелата Ий съвпадна и с работата по „Най-синьото синьо“. Наистина почерпих много вдъхновение и завинаги ще свързвам тези две линии на изкуството в моя живот с един общ момент.

И песента, и филмът са пълни с много смисъл и съм вложила сърце и душа, за да направим нещо, което да докосне хората. На 27 септември ще се убедите сами.“, споделя Дивна. „Асоциирам синьото с чистота, безкрайност и дъх на нов живот. Загубеният йетиИ когато видях сините очи на „Загубеният йети“, потвърдих пред себе си как отново изпитвам същото чувство на дълбока симпатия.“, допълва певицата по повод на новото професионално начинание в сферата на дублажното изкуство.

Филмът разказва необикновената история на йетито, изгубило пътя към дома, както и на непокорната тийнейджърка Ий, изгубила пътя…към себе си. Изправени пред много препятствия и несправедливости, сблъсквайки се директно и със собствените си страхове, компанията приятели се отправя на епично пътешествие високо в Хималаите.

Затова грабвайте пуловерите и гледайте от 27 септември на 2D и 3D историята на „Загубеният йети“ и Дивна като един очарователен тандем!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + = 13