Световната премиера на „Гробище за домашни любимци“ смрази фестивала SWSX в Остин, Тексас на Гробище за домашни

В събота, 16 март, на един от най-престижните световни кинофестивали South by Southwest (SXSW) се състоя световната премиера на Гробище за домашни любимци. Екранизацията на едноименния бестселър от автора на То Стивън Кинг предстои да смрази кръвта на българските кинозрители на 5 април.

Звезди, критици и обикновени зрители, които имаха възможност да присъстват на събитието в Остин, Тексас, определиха Гробище за домашни любимци за една от най-добрите адаптации по произведение на Краля на ужаса. Смразяващ, изключително напрегнат, пълен с изненади и със страхотна актьорска игра, където ярко се откроява младата Жуте Лорънс, са само част от суперлативите, които получи филмът.на Гробище за домашни

Сред гостите на премиерата беше и творческият екип на филма в лицето на актьорите Джейсън Кларк, Ейми Саймец, Жуте Лорънс, Алиса Брук Левин и малките близнаци Хюго и Лукас Лавоа, режисьорите Денис Уидмайър и Кевин Кьолш и продуцентите Лоренцо ди Бонавентура, Марк Варадиан и Стивън Шнайдър.

ФИЛМЪТ СЕ СМЯТА ЗА ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ АДАПТАЦИИ ПО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА СТИВЪН КИНГ

Гробище за домашни любимци разказва за ужаса на едно семейство, което научава, че понякога смъртта е за предпочитане. Д-р Луис Крийд (Джейсън Кларк), заедно със съпругата си Рейчъл (Ейми Саймец) и двете им малки деца, се мести от Бостън в красива стара къща в провинциален Мейн. Когато в семейството се случва трагедия, Луис разбира колко далеч е склонен да стигне човек, за да задържи смъртта далеч от най-близките си. Отчаянието завлича съкрушения баща надолу по саморазрушителна спирала. В края на която лежи мистериозно древно гробище със свръхестествената сила да връща живот от отвъдното. Но цената за това ще се окаже ужасяваща.на Гробище за домашни

Режисьори на Гробище за домашни любимци са Денис Уидмайър и Кевин Кьолш (Starry Eyes). Филмът е по идея на Мат Гройнбърг, а сценарият е на Джеф Бюлер по едноименния роман на Стивън Кинг. Продуценти са Лоренцо ди Бонавентура, Марк Варадиан и Стивън Шнайдър.

Ще посетим Гробище за домашни любимци само в кината от 5 април 2019 г. Разпространява Форум Филм България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here