[table "25" not found /]

Един от най-впечатляващите европейски хоръри с родина Испания. Филмът провокира продължение, американски римейк и американско продължение а излезе на екран през недалечната 2007г.Филмът е сниман на принципа на „Паранормална активност“ и „Проклятието Блеър“ и ни показва най-ужасяващите зомбита, които можем да си  представим. Историята?

„На Запис“

Докато отразяват работата на нощната смяна на пожарната в малък град, амбициозна млада телевизионна репортерка (Manuela Velasco) и нейният оператор следват екипа при сигнал за спасяване на възстара жена, неспособна да избяга от пъкъла, който унищожава дома й. При пристигането им на мястото, спокойният среднощен въздух е пронизан от звука на ужасяващи писъци и телевизионният репортаж приема неочакван мрачен обрат…

Филмът е толкова реалистичен, че във връхната си точка на страха ни показва ТОВА ТУК и ни оставя- „ХА СЕГА МИСЛИ КАКВО СТАВА“!!!!

„На Запис 2“

Действието продължава от първата част [REC], с медицинско лице и екип на SWAT оборудвани с видео камери са изпратени в запечатан апартамент за контрол на ситуацията.

На финала на тази част виждаме вече ТОВА ТУК, разбирайки какво в същност е и защо е там!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =