Терминатор: Мрачна съдба“ се представи разочароващо при дебюта си в САЩ! Но кога ли качествен филм, се е представял добре там. Някога и  „Аватар“ се представи с под $80 млн. дебют, пък стана друго в крайна сметка. На фона на тези събития, реж. Джеймс Камерън побърза да докосне бъдещето. Той е виновника за Терминатор 1 и 2. Той е продуцент и на новия филм. Ако той все пак успее, ни очаква нова трилогия.

Към настоящия момент реакциите към филма са много добре. В едно свое интервю Камерън бе попитан за евентуални продължения. В отговора си той обясни, че възнамерява да изследва отношенията на хората с изкуствения интелект.

Ето как отговори:на „Терминатор: Мрачна съдба“на "Терминатор: Мрачна съдба"

Една от основните причини да се върна към филма и поредицата е възможността да изследвам взаимоотношенията между човека и изкуствения интелект. Не смятам, че го направихме в „Терминатор: Мрачна съдба“. Подготвихме почвата за това, а самото изследване ще се случи във втори или трети филм. Знаем конкретно на къде възнамеряваме да отведем тази идея. Искахме да въведем идеята в първия филм. Имената ще се променят, но основния конфликт ще продължи да се развива, докато не достигне до едно или друго разрешение.

Основен проблем с повечето блокбастъри е, че подготвят бъдещето без да се фокусират върху това, да са един цялостен, добър филм. Въпреки, че екипът се надява за продължения, според Джеймс Камерън този филм стои сам на собствените си крака.

Вярвам, че подготвихме почвата. Ако ни се отдаде възможност, ще поведем историята в правилната посока. Започваме просто и от там надграждаме в поредица от филми. Ако те са направени от същите хора със същите намерения и философия, може да бъде изградена арка на историята през няколко филма. Въпреки това, „Терминатор: Мрачна съдба“ стои чудесно и като напълно самостоятелна история. на „Терминатор: Мрачна съдба“

Филмът е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява „Александра Филмс“.

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 − = 15