Ако сте пропуснали първата част с любопитни факти от трейлъра, може да наваксате тук!на тронове или детайлен

Препратка към битката от Blackwater на тронове или детайлен

на тронове или детайлен

По време на битката от Blackwater, Тирион използва огън за да изгори корабите на Станис. Това обаче провокира друго- Hound изостави битката. Знаем, че Hound се страхува от огъня и това е причината за напускането на бойното поле. Нещата се променят по-късно, когато той се присъединява към Братството без граници. То служи на бога на светлината. При премиерата на сезон 7, той каза:

Шибания ми късмет е причината да завърша с банда служители на огъня!

В трейлъра виждаме, че при битката за Зимен Хребет има огън навсякъде. Споменът от Blackwater изплува веднага и Hound ще се окаже в същата ситуация. Дали ще превъзмогне страха си и ще се боди срещу белите бродници или отново ще избяга от битката?на тронове или детайлен

Препратка към сцената, в която Джон се запозна с Mance Rayder за първи път

на тронове или детайлен

По време на трейлъра Джейми Ланистър казва:

Обещах да се боря за живите. Възнамерявам да спазя обещанието си.

Вероятно говори с Джон Сноу в тази сцена. Истинска изненада е пристигането на Ланистър в Зимен Хребет, за да се бие редом до Санса и Джон. Вероятно съмненията в подбудите му са огромни. Тази реплика обаче може и да убеди Джон. В сезон 3 самият той каза на Mance Rayder нещо подобно, че наистина иска да се присъедини към него и хората му. Ето репликата:

Преди хиляди години първите хора са се били срещу бродниците и са ги победили. Искам да се бия за страната, която ще брани живите!

Хари Стрикланд се среща с Церсей

 

В началото на трейлъра се запознаваме със Златната Армия (справка в първата част на статията). По-късно виждаме Хари Стрикланд да се среща с Церсей в тронната зала. Много хора може да са пропуснали сцената, тъй като тя е трудно забележима и продължава близо 1 сек. В сцената Юрон Грейджой стой до Стрикланд и това я кара да прилича на сцената, в която Юрон за първи път пристига в тронната зала за да се срещне с Церсей.

Все още няма следа от Ghost (вълка)

Може би всички са забелязали, но къде е вълка и защо не бе включен в трейлъра? Знаем, че той ще се върне за сезон 8, но дори за секунда не го видяхме на екран.

Джон и Денерис отлитат за Eastwatch

на тронове или детайлен

Почти сме сигурни, че Джон и Денерис летят до Вала, за да видят пораженията. Ако погледнете между краката на дракона в дясно на снимката, ще видите нещо. Да- силно прилича на Вала. В дясно сякаш е поразената част от него. На снимката има два дракона, което означава само едно… най-вероятно ще видим как Джон ще лети на единия от тях. на тронове или детайлен

„Игра на тронове“ сезон 8 се завръща по HBO Bulgaria в средата на Април.

на тронове или детайлен Източник: WikiOfThrones

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 − 62 =