Мъже в черно: Глобална заплаха
HBO GO: 23.02
HBO: 23.02 | 21:00 ч.

Организацията на Мъжете в черно се е разраснала и покрива цялото земно кълбо, но същото се е случило и със злите сили. За да защитят всички нас, ветеранът агент Ейч (Крис Хемсуърт) и решителната новобранка Ем (Теса Томпсън) обединяват сили и въпреки че на пръв поглед не са многообещаваща комбинация, двамата може би ще успеят да се сработят. Изправени пред нова извънземна заплаха, която може да приеме формата на всеки, включително и на техни колеги агенти, Ейч и Ем тръгват по света в опит да спасят организацията и Земята.

Рокетмен
HBO GO: 09.02
HBO: 09.02 | 21:00 ч.

„Рокетмен“ е епична музикална фантазия, която разказва невероятната човешка история на Елтън Джон и проследява фантастичната му трансформация от срамежливия пианист Реджиналд Дуайт до световноизвестна суперзвезда. Вдъхновяващата лента разказва как момче от малък град се превръща в поп икона, а действието се развива на фона на най- обичаните песни на Елтън Джон. С участието на Тарън Еджъртън в главната роля, Джейми Бел в ролята на текстописеца Бърни Таупин, Ричард Мадън в ролята на първия мениджър на Елтън и Брайс Далас Хауърд в ролята на майката на Елтън Шийла Феърбрадър.

Парка на чудесата
HBO GO: 02.02
HBO: 02.02 | 21:00 ч.

Подгответе се за епично приключение, в което всичко е възможно! Малко момиче на име Джун има огромно въображение и прави невероятно откритие – увеселителният парк на мечтите ѝ е истински! Пълен е с най-щурите влакчета на света, управляват ги животни, които обичат да се забавляват, и веселието никога не спира. Но се случва немислимото и Джун се хвърлят в незабравимо приключение с чудатите си приятели животни, за да спаси парка. Вълнуващ и забавен, „Паркът на чудесата“ ще се хареса на цялото семейство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =