static1-squarespaceЗаглавието „The Current War“ е в процес на разработка от доста време, като още през 2012 година, Тимур Бекмамбетов („Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири“„Бен-Хур“) бе спряган за режисьор, а по-късно неговото място зае Алфонсо Гомес-Рехон („Зловеща семейна история“). Преведено на български, заглавието на филма означава „Война на нашето време“, но всъщност историята не е за борбата срещу тероризма или друга подобна заплаха, а всъщност за „войната“ между Томас Едисон, Джордж Уестингхаус и Никола Тесла в края на 19-ти век за откритието на правия и променливия ток.

Вече знаем, че Бенедикт Къмбърбач („Шерлок“„Доктор Стрейндж“) ще играе Едисон във филма, докато ролята на Уестингхаус е поверена на Майкъл Шанън („Човек от стомана“„Купон преди Коледа“). Говори се, че актьорът Никълъс Холт („Лудия Макс: Пътят на яростта“, „Х-Мен: Апокалипсис“) е на финалната права, в подписване на договор, да изиграе третият главен персонаж в заглавието – Тесла.

Снимките на „The Current War“ очакваме да започнат този декември, а най-вероятно ще гледаме филма през сезона на Оскаровите заглавия, някъде в края на 2017г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 32