Вече не трябва да ходите на премиерата на „Черна коледа“ за да видите 30 секундния тийзър-трейлър на „Нито звук: Част втора„. Видеото вече е онлайн, заедно с официалния, първи плакат на филма. Може да видите българската версия по-долу. Припомняме ви, че преди дни CINEBOOM показа първия официален кадър от филма, тук! Пълния трейлър дебютира на 31.12.2019г.

Режисьор на хитовото продължение е Джон Красински, а премиерата е насрочена за 20.03.2020г. Въпреки смъртоносните събития от финала на миналия филм, новото видео потвърждава, че част от семейство Абот са все още живи. Емили Блънт, Милиесент Симондс и Ноа Джупе все още се движат тихомълком. Кракът на  Евелин (Блънт) все още е превързан, което означава, че действието продължава веднага след финала на първия филм, когато тя стъпи на пирон.

Видеото ги проследява, докато се движат по пясъка и свършва, когато Евелин трябва да стъпи върху сухи листа. А всички знаем, че това е аларма чудовищата да идват и да ги изядат.

Ето и официалн ия синопсис на филма:

След смъртоносните събития в дома им, семейтво Абот се изправя срещу ужаса отвъд техния свят. Те продължават да се борят за оцеляване в тишина. Принудени да се потопят в неизвестното, те бързо разбират, че съществата (ловуващи по звук) не са единствената заплаха, дебнеща ги в непознатите територии.

Режисьор и сценарист е Джон Красински, който също така съпродуцира редом дом Майкъл Бей.

Във филма освен Блънт, Симондс и Джупе, участват още Килиан Мърви („Батман: В началото“) и Джимон Хонсу („Капитан Марвел“).

Източник: Deadline

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here