След редица препятствия по основателни и неоснователни причини 🙂 днес теглим поредната награда по случай първият ни рожден ден. Наближаваме финалната права. Днес подаряваме оригинална подложка за мишка, брандирана с колаборация от най-добрите филми на 2011г. и логото по случай една година CINEBUM. Подложката заминава при:

АТАНАС КОЛЕВ от гр. Стара Загора- [email protected]

Честито Атанас. За да можем напълно безплатно да доставим подложката ти до теб, ще помолим да отговориш на и-мейла, който ще получиш на пощата, с която си се регистрирал до края на деня! Благодарим ти, че участва и ще те очакваме в останалите наши инициативи.

За всички останали, които са дали правилен отговор, но все още не са спечелили- тегленията продължават. Остават още награди до денят на рождения ни! Тогава ще раздадем на трима от вас нашите големи и различни награди! Какви са те? ВИЖТЕ ТУК! След два дни, теглим ПОРЕДНАТА НАГРАДА! Тя е поредното, трето подред копие на криминалния роман на десетилетието „Мъжете, които мразеха жените“, любезно предоставено от нашите приятели и партньори от издателство „COLIBRI! Цялата поредица „Милениум“ от която „Мъжете, които  мразеха жените“ е едва първата част на тази поредица- бестселър. Всяка от трите книги, може да намерите на българския книжен пазар или да поръчате директно онлайн от сайтът на издателството с 20% отстъпка от цената на корицата. За целта, кликнете на съответната корица:

Ако все още не сте се регистрирали в нашата инициатива, може да го направите още сега тук:

ИНИЦИАТИВА „1Г. CINEBUM.EU“

Инициативата се осъществява с любезното съдействие на нашите медийни партньори и приятели:

Най-добрият сайт за фентъзи:

Всичко за Благоевград:

Първият сайт за български обложки:

Спечели в интернет:

Конкурси всякакви:

Играйте и спечелете:

Сайтът на всички сериали:

Сайтът за книги, филми и сериали:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 − = 71