Новите шантави рисунки

Новите шантави рисунки Сезон 2

От 28 май – всеки ден от 17:40 ч.

Всеки епизод от Новите шантави рисунки се състои от четири кратки историйки, в които Бъгс Бъни е главен герой. Други герои, като например Койота и Йосемити Сам, се появяват, за да го ядосват. Нови черти и подробности са измислени за някои от героите. Койота, например, е съседът всезнайко на Бъгс, а Тасманийския дявол (прекръстен на „Теодор Тасманиан“) работи като счетоводител и потиска истинската си същност. Добавени са и нови герои – катерица на име Squeaks и детска версия на Голямата стъпка – те се сприятеляват с Бъгс. А той се изправя срещу най-различни злодеи, но не без помощта на приятелите си.

Опитай да не се смееш

От 28 май – всеки ден от 17:40 ч.

Всеки ден се излъчват „Новите шантави рисунки“ в двоен слот. Шантавите рисунки са толкова смешни и карат всеки да се смее с глас. Но през май има голямо предизвикателство за младите зрители: Не се смей! Колко секунди можете да сдържате смеха си? Показваме най-смешните сцени между епизодите и предизвикваме децата да не се смеят. Новите шантави рисунки

На кино с Boomerang

От 5 май – всеки уикенд от 11:55 ч.

Всеки уикенд показваме два филма подред. В събота има загадъчни изживявания със Скуби-Ду и неговата банда, а в неделя Том и Джери продължават най-големите си приключения, като продължават да се гонят, разбира се. Новите шантави рисунки

ОдбодсСезон 2

От 21 май – всеки делник от 12:35 ч.

Одбодс е сериал с анимация тип скици, който проследява приключенията на седем сладки герои. Те се смеят, играят и се препъват през ситуации, които изглеждат обикновени, но често имат неочаквани последици. Всички Одбоди имат особени характери, които се харесват както на деца, така и на големи. Всичко е на път да стане адски смешно с готините малчовци.

The HAPPOS Family – Сезон 2

От 28 май – понеделник до четвъртък от 14:55 ч.

Семейството хипопотами живеят в обособено място в европейски сафари парк. Сутрин паркът отваря и хората започват да карат покрай семейството хипопотами. Снимат ги и ги гледат как се въргалят в калта, мързелуват край басейна или пък спят под сянката на някое дърво. Но когато работното време на парка свърши и всички коли си заминат, става наистина интересно. Хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямката и се издокарват.

Следете всичко за Boomerang, в специалната секция при нас!

Любопитни новини за съдържанието на Boomerang, може да намерите на официалния фейсбук профил на телевизията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1