Първият сериал на създателя на „Назови ме с твоето име“ ще е достъпен в един ден в HBO GO и по HBO

Номинираният за Оскар Лука Гуаданино привнася своя уникален кинематографичен стил за първи път в света на сериалите с „Ние сме каквито сме“. Първият от общо осемте епизода е с премиера на 15 септември в HBO GO и от 22:00 часа по HBO. Историята за две американски деца, живеещи във военна база в Италия, изследва приятелството, първата любов и осъзнаването на идентичността и потапя публиката в бурните вълнения и терзания да бъдеш тийнейджър – история, която може да се случи навсякъде по света.

Лука Гуаданино е режисьор, сценарист и продуцент, известен със своя визуално притеглящ стил и въздействащите си психологически портрети. Името му е световно познато с номинираните за Оскар, Златен глобус и BAFTA „Аз съм любовта“ и „Голямото плискане“, 2015, както и номинираният за Оскар и BAFTA боксофис хит от 2017 -„Призови ме с твоето име“ и мистичния „Суспирия“ от 2018.

Джак Дилън Грейзър е Фрейзър – срамежливо и интровертно четиринадесетгодишно момче, което идва от Ню Йорк във военната база във Вѐнето заедно с майките си Сара (Клои Севини) и Маги (Алис Брага), които служат в американската армия. Джордан Кристин Сиймон е привидно смелата и уверена Кейтлин, която от няколко години живее със семейството си в базата и вече свободно говори италиански. В сравнение с по-големия си брат Дани, Кейтлин има по-близката връзка с баща им Ричард (Кид Къди) и не общува добре с майка си Джени. Кейтлин е спойката в група от приятели – Бритни (Франческа Скорсезе) – откровено, остроумно, сексуално търсещо момиче, веселият и добронамерен Крейг (Кори Найт) – войник в двайсетте си години, по-малкият му брат Сам (Бен Тейлър), който е гаджето на Кейтлин и италианците Енрико Валентина.

Сериалът е копродукция на HBO и Sky, а изпълнителен продуцент, сценарист и режисьор е самият Лука Гуаданино. Изпълнителни продуценти са Лоренцо Миели от The Apartment и Марио Джанани от Wildside, и двете компании на Fremantle, заедно със Small Forward и компанията на Гуаданино.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =