LEGO воините винаги са готови за битка

Безстрашните LEGO нинджи са отново в играта. И то буквално, защото този път техните битки се пренасят във виртуално пространство. Новите епизоди за приключенията на студентите на Майстор Ву започват от  13 юли по Cartoon Network. Пригответе се за още една вълнуваща доза зрелищни двубои.

Кай, Джей, Коул, Зейн и другите LEGO герои са един непобедим екип. Воините непрекъснато усъвършенстват уменията си в древното бойно изкуство на Спинджицу. Макар да не им липсват слабости и недостатъци, те винаги се опитват да се справят с предизвикателствата, както и да спечелят колкото могат повече битки с враговете си. Тяхната задача е да защитят мира в своята митична земя – но този път ще трябва да се бият в ново, уникално пространство.

В новите епизоди воините ще се озоват в мистериозната игра Prime Empire, в която ще могат да станат героите, които искат. Играта ще се окаже опасна, когато останалите играчи изчезнат без следа … Тогава нинджите ще бъдат принудени да влязат дълбоко в играта и през следващите нива да се изправят срещу опасните Унагами. Ще успеят ли да стигнат до финалния етап и да спечелят финалната битка?

Началото на новите епизоди от поредицата NINJAGO ще бъде на 13 юли и ще продължи всеки делник от 10:00 ч. по Cartoon Network.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here