ИК „Кръгозор“ представя  Трансформиращо НЛП“ на Сиси Уилямс

Трансформирай живота си – открий нов път към съвършенството!

Духовен подход към овладяване силата на невро-лингвистичното програмиране.

Новите методи и техники на НЛП – могъщо средство за самоусъвършенстване.

Сиси Уилямс ни показва как да използваме нови методи и техники за самоусъвършенстване и изцеление, като съчетава невро-лингвистичното програмиране с източни духовни практики.

Чрез тях установяваме контрол над своя мозък, разпознаваме различните типове мислене и възприятия, извличаме от подсъзнанието си скрита или забравена от съзнанието ни информация, овладяваме кодовете на речта.

След като усвоим техниките на Сиси Уилямс:

–          Ще  изцелим духа си и ще излекуваме тялото си

–          Ще получаваме изключителни резултати при общуването си

–          Ще се освободим от ненужните задръжки, които ни пречат да развием пълния си потенциал

–          Ще постигнем истинска личностна промяна

–          Ще можем да обучаваме себе си и другите в тънкостите на НЛП

„В моя модел на света невро-лингвистичното програмиране е могъщо средство – изящно оръдие на промяната. То ми помага да диагностицирам и анализирам структурата на вътрешната вселена на всеки човек, както и структурата на вътрешния му мрак, който на свой ред причинява проблеми на здравето и емоционалния му живот. Като използвам трансформиращото НЛП, целта ми е да освободя човешкото съзнание от страха и болката, да помагам на хората да еволюират до етапа на мъдрост и съзнание, на който да могат да се свържат по-пълноценно с вътрешната си светлина, любов и божествен потенциал.

Ако и вие усещате призвание в тази насока, настоящата книга ще ви даде безценни идеи и съвети, които ще ви помогнат да изберете пътя си.” Сиси Уилямс

Откъс от книгата 

Трасформиращото НЛП като средство за изцеление чрез духа

Тази книга не е единствено за невро-лингвистичното програмиране (НЛП) – тя е и за начина, по който можете да го използвате като магическо трансформиращо средство, което ще ви помогне да се справите с всяка област от вашия живот, като овладеете мощта и мъдростта на една по-висша сила – сила, която лично аз наричам Духа. Можете да я наречете и чрез някое друго име, което за вас носи повече смисъл – например Бог, Божествена сила или Висша сила – но самият термин не е толкова важен. Ключовото в случая е, че тази книга ще ви покаже как да се свържете с една сила, която е над и отвъд егото ви и която ще помогне за случването на вътрешното изцеление. Практиката ми като наставник и терапевт по НЛП ми е показала, че когато осъществим връзката с мъдростта и любовта чрез нашия дух, настъпва невиждан растеж, който на свой ред потича в умовете и телата ни. Именно духът е онзи, които ни дарява с нашата жизнена сила. Използвайки невро-лингвистичното програмиране като средство за черпене от тази божествена сила, вие ще постигнете удивителни резултати.

Най-голямото ми желание е да помагам на другите да възвръщат силите си. Този стремеж стоеше в основата на решението ми да изуча различни дисциплини – остеопатия, краниална остеопатия, натуропатия, НЛП, както и редица други източници на мъдрост, в това число медитация, визуализация, шаманизъм и молитви. Много са пътищата, които водят до постигането на здраве, щастие и мъдрост. За мен НЛП е само едно от множеството средства, които можете да използвате. Ключът към ефективността му е начинът, по който го използвате, и намерението, което влагате в този процес.

Невро-лингвистичното програмиране се е превърнало в изключително популярен метод за самопомощ и личностно израстване, тъй като помага на хората да проумеят по-добре как начинът им на мислене и чувствата им създават ежедневните им преживявания. То ни показва как можем да променим обичайните си модели на поведение, като така ни предоставя много повече избори за онова, което искаме да „бъдем“ в живота си.

Популярността на невро-лингвистичното програмиране се дължи на наставниците Тони Робинс и Пол Маккена – хипнотизатор. И двамата успяха да докажат как НЛП е в състояние бързо и ефективно да промени начините на мислене и на поведение на даден човек към по-добро. Дисциплината се ползва с популярност и сред бизнес средите, тъй като подпомага взаимното разбирателство и улеснява комуникацията.

Насочих вниманието си към невро-лингвистичното програмиране, когато чрез работата си като остеопат си дадох сметка, че съм в състояние да „усещам“ човешките емоции в различни части на телата им. Осъзнах, че физическата интервенция едва ли ще бъде най-бързият и ефективен начин за освобождаване от тези емоционални дисбаланси. Разбрах, че голяма част от въпросните негативни емоции са причинени от негативни начини на мислене и силни негативни преживявания в миналото. Но веднъж усвоила методите на НЛП, вече разполагах с могъщо средство, с което да помагам на пациентите си да се освобождават бързо и ефективно, при това безболезнено от задържалата се толкова време в телата им емоционална болка. С напредването на работата си с пациенти и клиенти започнах да променям наученото, като черпех от собственото си духовно разбиране за това как да улеснявам изцелението на тялото и на ума. Но никога не съм го правела съзнателно – то просто се случваше. Не си давах сметка за уникалността на подхода си, докато един ден при мен не се появи приятелката ми Карин Лорънс, която тъкмо беше приключила обучението си по майстор наставник по НЛП при Дейвид Шепард. Дейвид Шепард е майстор наставник по НЛП и един от най-уважаваните учители във Великобритания – предишната година и аз бях завършила неговия курс. Започнах да работя с Карин, използвайки новия си подход към НЛП. После тя ме попита:

– Какво точно направи?

– Беше НЛП – отговорих.

– Не, не беше. Направи нещо различно – отсече Карин.

Очевидно приятелката ми се бе изцелила по начин, който излизаше „отвъд“ обичайните пътеки на действие на НЛП.

 Карин ме поощри да разработя курс, базиращ се на тези неволно модифицирани от мен техники в съчетание с моето духовно познание. Ето така се роди курсът „Трансформирай живота си – научи средствата, чрез които можеш да създадеш живота на своите мечти“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here