Нула Нула Нула
HBO GO: 14.02

Сериалът ни повежда в тъмния свят на световната търговия с кокаин – от производството му до финалната му доставка до местата за ползване. Това е пътуване през сложна система, изпълнена с насилие и жестокост, но също и умелост и въображение. От джунглите до небостъргачите, от Мексико до Париж през екваториална Африка, Магреба и Калабрия, светът е населен с престъпници и бизнесмени, отчаяни хора и милиардери, свързани от невидимата връзка на кокаина. В тази безмилостна война за влияние всеки – от местния дилър до Кръстника, трябва да постави живота си в опасност, за да оцелее.

Гениалната приятелка II
HBO GO: 10.02
HBO: 24.03 | 22:00 ч.

Когато най-важната приятелка в живота ѝ изчезва безследно, Елена Греко включва компютъра в пълната си с книги къща и започва да разказва за тяхното приятелство. Запознава се с Рафаела Черуло, която винаги е наричала Лила, в първи клас през 1950 година. Историята на 60-гооодишното им приятелство се развива на фона на опасния и пленителен Неапол и обхваща почти целия им живот. Елена се опитва да разбули мистерията около гениалната Лила – най-добрата ѝ приятелка и най-страшният ѝ враг. Сериалът от осем епизода е по едноименния бестселър на Елена Феранте.

Отведен удар VII
HBO GO: 15.02

Изпълнения с напрежение и каскади сериал на CINEMAX се завръща за седмия си и финален сезон. В главните роли са Даниел МакФерсън, Уорън Браун, Алин Сумарват, Джейми Бамбър, Варада Сету, но и новите лица Алек Секареану и Ивана Миличевич. „Отведен удар“ проследява премеждията на антитерористичната организация Секция 20 – елитен мултинационален екип под прикритие, който действа във всички райони на земното кълбо, където има нужда от намесата й..

Съвременно семейство XI
HBO GO: 09.02
HBO3: 09.02 | 13:30 ч.

Семейство Притчет-Дънфи-Тъкър е многобройна и пъстра група, на чието чело стои Джей Притчет. До него е младата му втора съпруга Глория, с която гледат общото си дете Джо и сина на Глория от предишна връзка Мани, който е на път да постъпи в колеж. Дъщерята на Джей Клеър и съпругът й Фил не са сами у дома, когато най-голямата им дъщеря Хейли се завръща със съпруга си Дилън и близначетата им. Синът им Люк обмисля живота си, а другата им дъщеря Алекс опитва да балансира живота си извън академията. Братът на Клеър и съпругът му Камерън още имат трудности с дъщеря им Лили, която вече е тийнейджър, докато се занимават и с кариерите си. Трите семейства са уникални сами по себе си и заедно представляват интересен портрет на съвременния семеен живот.

Макмилиони
HBO GO: 04.02
HBO: 06.02 | 22:25 ч.

Документален сериал за странната история на бивш полицай, преквалифицирал се в одитор по сигурността, който в продължение на десетилетие манипулира промо играта монополи на „Макдоналдс“, открадва милиони долари и изгражда огромна мрежа от съзаклятници из целите Американски Щати. „Милионите на Макдоналд“ включва архивни кадри и ексклузивни разкази от първо лице от агентите на ФБР, разкрили измамата, управителите на „Макдоналдс“, които също са били измамени, адвокатите, работили по делото и виновниците и печелившите, облагодетелствани от сложната схема, както и хората, които несъзнателно стават част от всичко това.

Смях през сълзи ІІ
HBO GO: 10.02

Джим Кери е в ролята на Джеф – истинска икона в детската телевизия. Но когато семейството му започва да се разпада, нито една от куклите и историите му не могат да му помогнат. Сезон 2 започва от шокиращия край на първи сезон, а кукленото шоу на господин Пикълс е спряно за първи път от 30 години. Джеф Пикълс трябва да намери начин да общува с хилядите си фенове, които още имат нужда от него. Той създава нов и доста противоречив метод да общува с децата по света, но става обект на враждебност за първи път в кариерата си. Джеф се озовава в най-сложните дилеми в живота си и открива нещо ново за себе си. Сезонът все така е изпълнен с музика, магия, кукли и вдъхновение.

Шоуто на Джон Оливър VII
HBO GO: 17.02
HBO3: 21.02 | 22:00 ч.

Един от най-забавните герои на телевизионния ефир напоследък Джон Оливър гостува на HBO със своето шоу, което прави едновременно забавен и проникновен преглед на най- важните събития от седмицата в сферата на политиката, икономиката и обществото и всички важни проблеми, пред който е изправен съвременния свят. Освен личните възгледи на Оливър за живота, вселенатъа и всичко останало, в предаването му се включват и множество наистина специални гости.

Весело обслужване IV
HBO GO: 08.02
HBO3: 13.03 | 23:00 ч.

Пичът е безименен дилър на марихуана в Бруклин, който доставя стоката си на колело на стресираните си клиенти из цял Ню Йорк, докато те се мъчат да оцеляват във все по- непостоянния свят. Докато доставя тревата на клиентите си, той се появява за кратко в живота им и вижда част от него, което позволява на зрителите да добият представа за интригуващия и разнообразен живот на хората от всякакви поприща в големия град.

Лоши банки II
HBO GO: 19.02

Минали са шест месеца, след като финансовият свят почти напълно се е сринал от кризата. По-суровите условия и регулации правят бизнеса много сложен за третата най-голяма банка – Deutsche Global Invest. Надеждите на Кристел Лебланк, новият шеф на инвестициите, да се изкачи до борда на директорите на Global, изчезват малко по малко. Дори за инвестиционната банкерка Яна Ликам нещата не вървят по план. Тя и екипът й, които работят за Лебланк, са с вързани ръце. Яна обаче бързо намира как да се справи, когато е изпратена от Лебланк в Берлин на мисия. Освен нея обаче, Яна има собствен план – тя все още ненавижда шефката си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 48