В първата седмица на месеца във виртуалното пространство се появиха нови снимки от едни от най-очакваните филми и сериали. Те подобаващо НЕ получават нужното внимание от родните сайтове, за това решихме да подберем най-доброто от появилото се и да ви го представим в тази отборна статия.

На 03.02.2020г. Себастиан Стан сподели в Инстаграм профила си нов кадър на Зимния войник и Сокола от едноименния сериал по Disney +! Виж кадъра:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#TheFalconAndTheWinterSoldier @disneyplus 📸: @chuckzlotnick

Публикация, споделена от Sebastian Stan (@imsebastianstan) на

Същия ден в списание Total Film се появи нов кадър на Доминик Торето (Вин Дизел) и отдавна изгубения му брат (Джон Сина). Вижте кадъра:

На следващия ден, 04.02.2020г. един от най-дълго чаканите филми в съзнателния ни живот, „Нови мутанти“, показа доста стряскащ постер. Ето го:

Отново списание Total Film, на следващия ден, 05.02.2020г., показа чисто нов кадър на злодея на Рами Малек от предстоящия 25-ти филм за Джеймс Бонд, „Смъртта може да почака“. Ето го и него:

На 07.02 Entertainment Weekly избухнаха с цяла торба нови снимки на всички основни герои от предстоящия „Нови мутанти“. Разгледай ги в галерията , тук:

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 − 71 =