Всеки нов филм на реж. Кристофър Нолън е събитие. „Тенет“ не прави изключение.Шпионския трилър включва Джон Дейвидсън (носителя на Оскар“ BlacKkKlansman“) в ролята на нов вид шпионин. Толкова мащабни, оригинални филми виждаме много рядко в наши дни.

Както стана ясно от новия трейлър, героя на Уошингтън е на мисия за да предотврати Трета Световна Война. Изхода от нея, би могъл да бъде по лош от апокалипсис. Неговата цел е руснак (Кенет Брана), който може да си комуникира с бъдещето. Не чрез пътуване на във времето. Чрез инверсия. Всичко с което разполага е една дума! Тенет.

Очаквайте гигантска сценография, умопобъркващи концепции, стилно облечени герои и пистолети, които улавят куршумите, вместо да ги изстрелват.

Това е един изключително амбициозен филм. Изключително мащабен филм. Той взима жанра, да речем на шпионските филми и се опитва да го заправи в неизследвани територии. Опитва се да отведе зрителите на приключение, което може би не са имали до сега и може би не са очаквали. – споделя реж. Кристофър Нолън

В галерията по-горе можете да видите самият режисьор на площадката, заедно със звездата на филма.

„Тенет“ връхлита в кината на 17.07.2020г. Разпространява за България- Александра Филмс!

Източник: GamesRadar

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here