Бъмбълби
HBO GO: 04.08
HBO: 04.08 | 21:00 ч.

Сайбъртрон е паднал и Оптимус Прайм изпраща Бъмбълби да защитава Земята – така започва трансформацията на Бъмбълби в герой. Чарли Уотсън (Хейли Стайнфелд) е тийнейджърка, която се опитва да намери мястото си в света. Тя открива и ремонтира ранения робот, дегизиран като фолксваген бийтъл. Но десептиконите преследват оцелелите автоботи с помощта на тайна агенция, оглавявана от агент Бърнс (Джон Сина), и Бъмбълби и Чарли се съюзяват, за да защитят света в едно вълнуващо приключение, което ще забавлява цялото семейство.

Фатално затишие
HBO GO: 11.08
HBO: 11.08 | 21:00 ч.

Бейкър Дил (Матю Макконъхи) е капитан на рибарска лодка и изкарва прехраната си, като води туристически обиколки из тихите тропически води около остров Плимут. Но спокойният му живот е разтърсен, когато бившата му съпруга Карън (Ан Хатауей) се появява изневиделица с отчаяна молба за помощ. Тя иска Бейкър да спаси нея и малкият им син от новия ѝ съпруг (Джейсън Кларк), който е изключително агресивен. Карън моли Бейкър да го изведе в открито море за риба и да го хвърли на акулите. Появата на Карън хвърля Бейкър обратно в миналото, което се е опитал да забрави. Той трябва да реши кое е правилно и кое е грешно, но не всичко в новата му реалност е такова, каквото изглежда на пръв поглед.

Мери Попинз се завръща
HBO GO: 18.08
HBO: 18.08 | 21:00 ч.

Едно осъвременено продължение на класическия филм, запазило духа на оригинала. Мери Попинз (Емили Блънт) се завръща, за да помогне на новото поколение в семейство Банкс да преоткрие радостта и магията в живота си. Перфектната бавачка с уникални умения може да превърне всяка задача в незабравимо фантастично приключение с помощта на своя приятел Джак (Лин-Мануел Миранда), който има способността да изпълва лондонските улици със светлина и живот.

Играч първи, приготви се!
HBO GO: 25.08
HBO: 25.08 | 21:00 ч.

Адаптация на едноименния научнофантастичен роман от Ърнест Клайн, превърнал се в световен феномен, от режисьора Стивън Спилбърг. Годината е 2045, а светът е на прага на разруха и хаос. Хората обаче откриват избавление в системата за виртуална реалност ОАЗИС, създадена от гениалния ексцентрик Джеймс Халидей. Когато той умира, огромното му богатство ще бъде наследено от първия, успял да разкрие загадка, скрита някъде из ОАЗИС, а надпреварата завладява целия свят. Млад мъж на име Уейд Уотс (Тай Шеридан) също решава да вземе участие и е въвлечен в безжалостно състезание, което изкривява реалността и те потапя във фантастична вселена, изпълнена с мистерии и опасности.

Малки титани: В готовност! Филмът
HBO GO: 31.08
HBO: 31.08 | 17:45 ч.

Изглежда, че за всеки популярен супергерой е направен филм, освен за Малките титани. Но техният лидер Робин е амбициран да поправи грешката, така че светът да гледа на него като на звезда, а не като на партньор на Батман. Само ако можеха да накарат най- търсената режисьорка да ги забележи… С няколко откачени идеи в главите и песен в сърцата Малките титани се отправят към Холивуд, за да сбъднат мечтата си. Пътят им към успеха обаче е препречен от суперзлодей и маниакалния му план да завладее света. Всичко се обърква, приятелството им е поставено пред непреодолимо изпитание и борбеният им дух е изчезнал, а това застрашава съдбата на Малките титани.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 63 = 73