Стъкления
HBO GO: 15.09
HBO: 15.09 | 21:00 ч.

М. Найт Шаямалан събира сюжетите на два от култовите си филми – „Неуязвимият“ (2000) и „На парчета“ (2016), – в експлозивен, нов трилър по комикс: „Стъкления“. Брус Уилис се завръща в ролята на Дейвид Дън, а Самюъл Джаксън се превъплъщава в Илайджа Прайс, познат още с псевдонима си Стъкления. Джеймс Макавой отново е Кевин Уендъл Кръмб и множеството идентичности, които живеят в него, а Аня Тейлър-Джой е Кейси Кук – единствената, оцеляла след среща със Звяра. „Стъкления“ започва след края на „На парчета“. Дън се впуска в преследване на Звяра, а Прайс изплува от сенките и става ясно, че пази тайни, ключови и за двамата мъже.

Бандитките на Оушън
HBO GO: 08.09
HBO: 08.09 | 21:00 ч.

Вече от 5 години, осем месеца и 12 дни Деби Оушън (Сандра Бълок) планира най-големия удар в живота си и знае от какво точно има нужда – екип от дами, които са най-добрите в своя занаят. Първа в списъка е не коя друга, а Лу Милър (Кейт Бланшет). Двете събират екип от специалистки – бижутерката Амита, мошеничката Констанс, крадлата Тами, хакерката Найн Бол и дизайнерката Роуз. Целта им е да задигнат диамантено колие на стойност 150 милиона долара, което световноизвестната актриса Дафни Клугър (Ан Хатауей) ще носи по време на събитието на годината – бала на музея Метрополитън. Планът е гениален, но ако не искат да бъдат заловени, всичко трябва да мине без грешка… и то пред очите на всички.

Холмс и Уотсън
HBO GO: 22.09
HBO: 22.09 | 21:00 ч.

Шерлок Холмс и д-р Джон Уотсън обединяват усилия, за да разследват мистериозно убийство в Бъкингамския дворец. Случаят се оказва на пръв поглед прост, тъй като всички улики сочат към професор Джеймс Мориарти – отколешния враг на Холмс и Уотсън. Но след няколко обрата и неочаквани разкрития най-великият детектив на света и довереният му помощник трябва да използват гениалните си методи и легендарния си интелект, за да заловят убиеца, преди кралицата да се окаже следващата му жертва. Уил Феръл и Джон Райли влизат в ролите на Холмс и Уотсън в хумористичен нов прочит на класическата белетристика на Артър Конан Дойл по сценарий на режисьора Итън Коен.

Фаворитката
HBO GO: 29.09
HBO: 29.09 | 21:00 ч.

В началото на 18 век Англия е във война с Франция. На трона е болнавата кралица Анна (Оливия Колман), но вместо нея страната управлява близката ѝ приятелка лейди Сара Чърчил (Рейчъл Вайс), която се грижи за здравето на кралицата и за непостоянния ѝ нрав. С чара си новата прислужница Абигейл Хил (Ема Стоун) печели благоразположението на Сара, която я взима под крилото си. Абигейл вижда възможност да се върне към аристократичните си корени и докато Сара е заета предимно с войната се изкачва до позицията компаньонка на кралицата. Приятелството между Анна и Абигейл процъфтява и новата фаворитка вече може да осъществи амбициите си. Няма жена, мъж, политик или заек, които да й попречат.

Ралф разбива интернета
HBO GO: 01.09
HBO: 01.09 | 21:00 ч.

„Ралф разбива интернета“ загърбва видео играта на Литуак и се потапя в необятния, неизследван и вълнуващ свят на интернета, който може и да не оцелее след разбиващата намеса на Ралф. Лошото момче на видео игрите и аутсайдерката Ванилъпи ще рискуват всичко и ще се впуснат в приключение в световната мрежа, за да открият резервната част, която ще спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“. Двамата не са готови за това, което ги очаква, и се налага да разчитат на обитателите на интернет, за да намерят правилния път. Сред тях са управителят на изключително популярния сайт BuzzzTube и корав шофьор от игра за състезания с коли.

Училище по оцеляване
HBO GO: 22.09
CMAX: 22.09 | 21:00 ч.

Момчетата и момичетата в елитен британски пансион се подготвят за живота на висшата класа с нейните богатства и влияние. Един ден обаче добре подреденият им свят се преобръща с главата надолу, след като при сондиране за природен газ в близката гора, се отваря тайнствена черна дупка, която служи за портал на свръхестествени зли сили. Учениците, учителите и ръководството на пансиона биват въввлечени в кървава битка за оцеляване, в която всички средства са позволени.

Див живот
HBO GO: 08.09
CMAX: 08.09 | 21:00 ч.

60-те години, малко градче в щата Монтана. 14-годишният Джо е единственото дете на домакинята Джанет и професионалният състезател по голф Джери. Наблизо, точно до границата с Канада избухва горски пожар и когато Джери губи работата си и вече не знае за какво да живее, става доброволец и започва да се бори със стихията. Съпругата и синът му остават сами, а момчето, внезапно принудено да порасне, става свидетел как майка му се бори, за да свърже двата края.

Какво се случи на 11 септември
HBO GO: 12.09
HBO: 12.09 | 23:10 ч.

Ейми Шатц създава документален филм за трагичните събития от 11 септември 2001 г. и колко е важно да се обясни значимостта им на по-младото поколение. Включени са лични истории на оцелели и семействата им, интервюта с учители, както и архивни кадри, и въздействащи снимки от случилото се и последствията му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here