„Гъбчовците!“ – Сезон 1
От 16 ноември – всеки делник от 16.00 ч.

Поредицата изследва магическия мегаполис Гъбкодол, чрез причудливите приключения на любознателния Сет – един от многото млади гъбчовци.

В пилотния епизод, Сет иска да донесе сняг у дома, така че да си спечели мечтаното място на рафта на майка му от „неща, които децата й са й подарили“. Когато за пореден път безуспешно опитва да върне снега преди да се е разтопил, той решава да използва научни средства, за да намери начин да го прибере непокътнат.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

„Малки титани: В готовност!“ – Сезон 6
От 9 ноември – всеки делник от 15.00 ч.

В един от новите епизоди, Justice League провеждат поредното си състезание за таланти, но сега се изправят срещу титаните. За да бъдат провъзгласени за най-талантливия екип от супергерои във вселената на DC, Робин и Зверчето трябва да работят заедно върху джаз изпълнението си.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

„Ние, мечоците: Филмът“
На 21 ноември – от 12.00 ч.

Когато любовта на мечките към храната и популярните видеоклипове излезе извън контрол, тя привлича вниманието на страшния агент Траут от Департамента за дивите животни, който се ангажира да възстанови „естествения ред“, като ги раздели завинаги. След като са изгонени от дома им, Гриз решава, че могат да направят само едно нещо, за да намерят убежище – да се преместят в Канада!□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

„На път с мечоците“
От 2 ноември – всеки ден от 12.00 ч.

Белия, Панда и Гриз тръгват на път. Заеми място пред телевизора и гледай „На път с мечоците“, за да се включиш и ти във веселите им приключения.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

„Гръмотевичните котки: Тътен“ – Сезон 1
От 30 ноември – всеки делник от 17.00 ч.

В един от новите епизоди, Пантро се залавя да тества новата защитна система на базата им. След като позволява на Лайън-О да се възползва от подобренията, нещата стават интересни. Междувременно Мум-Ра се докопва до меча на Плън-Дар и възвръща гигантските си размери. Той предприема сериозна атака срещу Гръмотевичните котки с помощта на мутантите. Но дали ще успее?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 − 44 =