Bleecker Street публикуваха първия трейлър за предстоящия трилър-драма „The Secrets We Keep“. В главните роли гледаме Нуми Рапас („Прометей“), Джоел Кинаман  („Hanna“ на Амазон и „Alter Carbon“ сезон 1 на Netflix), както и Крис Месина („Хищни Птици“, „Арго“). Премиерата в кината е на 16.09.2020г.

В напрегнатия трилър Рапас живее в американско предградие. Тя разкрива пред съпруга си (Месина), най-голямата тайна в живота и.

Винаги съм ти казвала, че нашето семейство не е било във войната. Това не е истина. Спяхме, когато нахлуха немски войници и фермери. Те правиха ужасяваши неща с жената… По-лоши, от колкото можеш да си представиш- това казва Нуми Рапас в трейлъра

Каква е вероятността мъж, който те е атакувал преди 15 години в другия край на света, да се окаже, че живее на 2 пресечки от теб?- казва Кинаман

Луис, той е в багажника на колата ми- отговаря Рапас

Във филма гледаме Мая, която възстановява живота си, заедно със своя съпруг, след Втората Световна Война. Следвайки травма от войната, тя отвлича съседа си (Кинаман) и търси отмъщение за военните престъпления, които смята, че е извършил срещу нея.

Лорензо Ди Бонавентура е изпълнителен продуцент!

Източник: Variety

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 − 76 =