Катрин Лангфорд („13 причини защо“) бе избрана за участие в „Отмъстителите: Краят„. Катрин Лангфорд е заснела сцени за филма. Така и не я видяхме Отмъстителите:Краят и изрязаната и роля.

Това озадачи феновете и, които искат да знаят, какво всъщност се е случило.

Режисьорите Антъни и Джоуи Русо най-накрая обясниха коя всъщност е била героинята и. А причината защо е изрязана, според Джош Хоровиц от the HappySadConfused podcast, може да чуете на линка.

Отмъстителите:Краят и изрязаната

 

***ВНИМАНИЕ СПОЙЛЕРИ ЗА Отмъстителите:Краят и изрязаната героиня***

23 годишната актриса е трябвало да изиграе ролята на порасналата петгодишна дъщеря на Тони Старк, Морган.Но в Отмъстителите:Краят и изрязаната версия на героинята е била в следствие от много решения. Като дете, тя е изиграна от Лекси Рабе.

Железния човек краде камъните на съдбата и ги прикача към негово собствено устройство. Така той ще щракне с пръсти и превърне Танос и армията му в прах. Старк е трябвало да бъде отнесен на самолет, където да се срещне с бъдещата версия на дъщерята, която е  възнамерявал да остави.

Имаше идея, в която Тони щеше да се озове в метафизична реалност, подобна на онази в която видахме Танос- разказва Джоуи

Помните ли танос и дъщеря му?- добавя Антъни

Щеше да има бъдеща версия на дъщерята на Тони там. – казва Джоуи

 

Версията с Тони е щяла да прилича на онази с Танос, в кояот той се среща с младата версия на Гомора. Далеч преди да се стигне до убийството и за да придобие Sould Stone.

Какво ти струваше?- го пита малката Гомора

Всичко.- отговаря Танос

 

В сцената с Танос, това бе агония. В сцената с Тони това е трябвало да бъде сцена на успокоение, на мир.

Намеренията ни бяха бъдещата му дъщеря да му прости и той да си отиде в мир. Но идеите бяха прекалено много, а филмът вече бе ужасно сложен. – разказва Джоуи Русо

Режисьорите са си дали сметка, че това е по-скоро смущаващо за зрителите. Някак не би дало сърцераздирателната сила, която те са търсили.

Показахме го на тест публика. Бе объркващо за тях. Усетихме, че нямаше емоционалната връзка с възрастната версия на дъщеря му, каквато търсехме. На емоционално ниво не резонира с нас. – завършва Джоуи Русо

За съжаление за Лангфорд участието и в кино вселената на Марвел ще бъде само в отпаднала сцена. Отмъстителите:Краят и изрязаната сцена с актрисата най-вероятно ще видим, като бонус в DVD изданието на филма.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =