А вие виждали ли сте по-красиво зло? И да сте и да не сте, ще видите отново Господарка на злото в цялата и прелест!

Имало едно време зла вещица и принцеса, прокълната да спи завинаги. Това е въведението в първия трейлър на Господарка на злото 2. Той ще развихри въображението на зрителите в безброй посоки и ще държи в напрежение до самата премиера. В продължението на приключенското фентъзи обаче историята е друга и поднася изключително величие, подплатено с уникалното присъствие на Анджелина Джоли, която ще бъде отново Господарка на злото.  Вдъхновящите послания на сюжета и брилянтната актьорска игра ще ни пренасат в друга реалност.

отново Господарка на злото

Дори в първите кадри на Господарка на злото 2 зрителите виждат неочаквани сцени и драматични обрати, подкрепени от емоционално въздействащ саундтрак, който допълнително обогатява картината. Още по-уверената Злодеида ще се сблъска с нови противници и ще се впусне в нови съюзи, които обаче ще донесат много повратни моменти по пътя й. Изгубена в мрака и обладана от чувство за отмъщение, тя ще усложни взаимоотношенията си с бъдещата кралица в търсене на справедливост за всички мистични същества по техните земи.

отново Господарка на злото

Освен невероятната Анджелина Джоли, която се завръща като Злодеида, в Господарка на злото 2 влиза и носителката на „Златен глобус“, номинираната за награда „Еми“ и трикратно номинираната за „Оскар“ Мишел Пфайфър. Във филма участие ще вземат и номинираният за „Златен глобус“ Чиуетел Еджиофор, Ед Скрейн и Робърт Линдзи. Към втората част на Господарка на злото се присъединява и Харис Дикинсън в ролята на принц Филип. А Ел Фанинг също се завръща като прелестната принцеса Аурора.

Да видим трейлъра:

Главоломния успех на първия филм от 2014 година буквално взриви българския и световния бокс офис. Той се превърна в най-касовия дебют за Анджелина Джоли. Дойде време историята да се разгърне до още по-необятни мащаби и да даде на зрителите още по-дълбок поглед върху мистериозната съдба на Злодеида.

Дали злото наистина ще властва завинаги или Злодеида ще преодолее вътрешните си противоречия? Колко по-впечатляваща ще бъде продукцията? Каква развръзка ни очаква, ще разберем на 18 октомври заедно с Господарка на злото 2 . Филмът идва на 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия от Форум Филм България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here