Страхил Иванов е собственик на най-четения портал за здравословен начин на живот в България www.fitbg.net и асоцираната с него фейсбук страница Fit With Strahil с близо 350 000 почитатели. от Страхил Иванов

„Трансформирай себе си“ ще ти покаже начина да влезеш във форма и да отслабнеш, без да отделяш повече време от необходимото. Книгата ще ти спести много усилия и купища грешно похарчени пари и ще ти донесе самочувствие, щастие и удовлетворение от живота.

Страхил вярва, че всеки от нас има силата да сбъдне мечтите си. Той споделя много за себе си и своя опит, за да го опознаеш по-добре. Не спестява нищо – споделя и възходите, и паденията си.от Страхил Иванов

„Трансформирай себе си“ в електронен формат с огромна тостъпка може да бъде поръчана от тук!

от Страхил Иванов

Ето какво споделя Страхил, за пътя си и работата по „Трансформирай себе си“. от Страхил Иванов

Няма да крия, че като всяко начало и моето беше трудно, но с много упорит труд и коректност успях да си изградя отлична репутация в бранша. Не след дълго всякакви хора се свързваха с мен, за да ми искат съвет за влизане във форма.

Поради големия интерес реших да се специализирам по темата отслабване и горене на мазнини. Исках да създам програма, която да работи за обикновения човек, който през 5 дни от седмицата е на работа, а може би е и родител – общо взето хора, които не разполагат с много време и не искат крайно сложни диети и тренировки.

Бързо ми стана ясно, че няма как да помогна индивидуално на всеки, защото отделях стотици часове в изготвянето на режими за клиентите ми. Трябваше да измисля някакво решение и тогава си казах:

Работил съм с хиляди хора от всякакъв произход, възраст и опит; имам на разположение програма за горене на мазнини, която доказано работи, и знам как да вкарам клиентите си в невероятна форма – значи просто трябва да синтезирам тази информация и да я представя по лесен и достъпен начин, за да могат хората сами да постигнат невероятна трансформация.

И така след стотици часове писане и хиляди левове, похарчени за редакция, дизайн и отпечатване, „Трансформирай себе си“ стана реалност. Това е книга, в която съм вложил всичко от себе си. За нея съм сигурен, че ще ви помогне – стотиците ми доволни клиенти са доказателството.от Страхил Иванов

Какво включва книгата?

 „Трансформирай себе си“ представлява практическа енциклопедия в 5 части, които покриват всеки от най-важните аспекти при отслабване:

  • Мотивация
  • Хранене
  • Тренировки
  • Добавки
  • Рецепти

Източник: Fitbg.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here