Ако сте пропуснали първата част от интервюто ни с актьора от Хари Потър , може да го прочетете ето тук!

Девън Мъри изигра ролята на Финигън във всичките 8 филма от поредицата за Хари Потър. Актьорът идва в България специално за Comic Con на 14-ти и 15-ти Септември в Inter Expo Center гр. София. Събитието се организира от Key Events & Communications.от Хари Потър

Cineboom: Кой бе любимият ти режисьор от всички? Защо?

Девън Мъри: Наистина нямам любим режисьор. Всички те свършиха чудесна работа и всеки от тях донесе нещо различно в направеното от тях. Честно- не бих могъл да избера любим.

Cineboom: Кой актьор бе най-добрия ти партньор на снимачната площадка? Кой ти помагаше повече от останалите?

Девън Мъри: Обичах да работя с всички на снимачната площадка. Всички ного си помагахме. Имаше актьор, който обичах да гледам във филмите преди да работя по Потър. Това бе Брендън Глийсън с когото работихме много. Бях го гледал в толкова много ирландски филми преди това… като разбрах, че се присъединява към екипа бях истински щастлив.

Cineboom: Сподели за феновете тайна от зад кулисите!

Девън Мъри: Ако ви разкажа тайна от снимачната площадка, няма да е тайна повече!

Cineboom: Какво се случи със живота ти след края на сагата? Как продължи?

Девън Мъри: След като свърши Потър се върнах у дома в Ирландия. Върнах се към това, да бъда нормалния Девън, отново. Започнах да се виждам с приятелите си, семейството си, конете и кучетата си.

от Хари Потър

Cineboom: Къде можем да видим Девън Мъри от Хари Потър в наши дни? В какво можем да те гледаме?

Девън Мъри: Това, което правя сега е да купувам и продавам коне за шоута, чрез моята ферма. Все още получавам предложения за различни филми и телевизионни шоута. Бих желал да се върна към актьорството отново, но точните роли все още не са се появили. Надявам се скоро.

Cineboom: Какви са очакванията ти от предстоящия Comic Con в България? Какво очакваш от феновете ти там?

Девън Мъри: Нямам търпение да дойда в България. Стан (Станислав Яневски) ми е показвал много снимки през годините. Разказвал ми е, колко красиво е . Планувах да посетя страната от доста време. Ще е чудесно да се срещнем с него отново, както и с всички тези Хари Потър фенове в България.

Cineboom: Знаеш ли нещо на български език? (ако да, знаеш ли какво означава то?)

Девън Мъри: Единствените думи на български, които знам… са няколко псувни. Стан (Станислав Яневски) ме научи разбира се. Така че е по-добре да не ги казвам. Нямам търпение да науча още български, докато съм в държавата ви.

от Хари ПотърПовече информация за събитието и билети ви очакват на comiccon.bg и aniventure.net.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here