Warner Bros. отмени завръщането на Даяна Принс на голям екран. Поради пандемията, „Жената чудо 1984“ няма да дебютира на 05.06.2020г., както бе предварително плануваната премиера. Има добра новина. Филмът вече има нова премиерна дата! 14.08.2020г.

На новата премиерна дата от студиото бяха планирали дебюта на новия трилър на Джеймс Уан (режисьор на „Аквамен“). За сега той остава с неясно бъдеще.

Когато дадохме зелена светлина за „Жената чудо 1984“ всички възнамерявахме той да бъде гледан на голям екран. Развълнувани сме да споделим с вас, че филмът все пак ще излезе по кината на 14.08.2020г. Надяваме се, светът да е по-здраво и по-безопасно място тогава.- сподели Тоби Емерих, президентът на Warner Bros. Pictures Group

Отмяната на предварителната премиера бе неизбежна. Мултиплексите на цялата територия в САЩ остават затворени, като предпазна мярка за ограничаване на вируса. Студиото винаги е възнамерявало филмът да има дебют по кината и прогнозата им е някак по-реалистична – август определено ще е по-правилен момент от юни.

„Жената чудо 1984“ е първия истински сигнал, че Холивуд очаква кино индустрията да НЕ СЕ Е възстановила през юни и най-вероятно дори кината все още да са затворени.

Warner Bros. избраха новата дата много внимателно. Очакванията към „Жената чудо 1984“ са да се превърне в един от най-касовите филми за годината. Бюджетът му е над $180 млн. Изключително добри продажби на билети са жизнено важни за да може филмът да донесе очакваната печалба!

Източник: Variety

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here