Сериалът определено ни научи на едно нещо- ако нещо умре, не е задължително да е мъртво. Феновете знаят това най-добре! Телевизия AMC обяви, че хит сериалът ще приключи със своя сезон номер 11.

Финалът идва в края на 2022г. с удължен сезон, който ще получи вместо традиционните 16 епизод, цели 24. Като добавим към това предстоящия финал на сезон 10 и вече обявените 6 допълнителни епизода в началото на 2021г., това означава, че ни предстоят още 31 епизода докато се разделим с поредицата.

Въпреки това ни предстои още много от вселената на „Живите мъртви“. „Feare the Walking dead“ сезон 6 започва на 11.10.2020г., а новата поредица „Walking Dead: World Beyond“ стартира на 04.10.2020г. Освен тях, AMC обявиха нови два spin-off сериала с любими герои, които са с нас от самото начало.

Първият spin-off сериал ще бъде фокусиран върху Дарил Диксън и Керъл. Премиерата се очаква през 2023г. Сериалът е създаден от отговорника за поредицата Скот Гимпъл и отговорника за „Живите мъртви“ – Анджела Канг.

Вторият spin-off сериал ще се казва „Tales of the Walking Dead“. Той ще бъде епизодична антология, фокусирана върху нови и вълнуващи герои, бекграунд истории и други преживявания. Това означава, че герои от „Живите мъртви“, които са умрели, могат да се завърнат във време, преди смъртта си. Може би още преди да ги срещнем в оригиналния сериал…

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here