Патешки истории: Сериалът – Премиера на сезон 1

След дълга раздяла Скрудж се събира с племенника и правнуците си, за да си спомнят славното минало. Семейството патици се впуска в живот, далеч по-вълнуваш, отколкото изобщо могат да си представят, в премиерния епизод на Патешки истории: Сериалът.

Животът прилича на ураган в града, в който живеят – Дъкбург, оживено място на върха на всичко. Той е населен с разнообразни персонажи – оптимисти, кариеристи, конкуриращи се бизнес титани и свръхестествени същества. И много от тях се опитват да отмъстят на семейство МакДък.

Патешки истории: Сериалът започва на 16 април, понеделник, от 17:00 часа. Ще се излъчва всеки ден от понеделник до петък.

В подготовката за новия сезон, Дисни Ченъл представя специалния епизод Патешки истории: Ехаа на 6 април, петък, от 09:00 часа. Хюи, Дюи и Луи, заедно с внучката на г-жа г-жа Клюмвия, Уеби, разкриват дълго пазени семейни тайни от славното минали на Скрудж. Така изпращат семейството на приключения по света. 

Страхотни животни

Празнуваме животните! Присъединете се към Немо, Болт, Дюд, Симба и цялото семейство патици в Страхотни животни по Великденските празници! Театрални филми и сериали с животни ще излъчват всеки ден. Сред тях са Търсенето на Немо, Рататуй, Цар Лъв  II: Гордостта на Симба.

Маратонът започва на 2 април, понеделник, от 09:00 часа, с излъчвания всеки ден.

Сутрешни премиери през уикенда

Дисни ти дава селекция от премиери, с които да се събуждаш през уикендите.

Сутрешните премиери няма да се излъчват по време на Великденския уикенд – 7 и 8 април.

Къмпиране: Сезон 2новите епизоди продължават от 10:00 часа.

Домът на Рейвън: Сезон 1 – новите епизоди продължават от 10:30 всяка събота.

Кейси под прикритие: Сезон 3 – новите епизоди продължават от 11:00 часа. 

Аз съм Луна: Сезон 2 – Премиерни епизоди

Луна е момиче, което живее със своето семейство в Канкун, Мексико. Тя ходи на училище, има тайфа приятели и обича да кара скейтборд. Нейният живот се променя, когато родителите ѝ получават предложение за работа, заради което се местят в Буенос Айрес, Аржентина.

Луна се завръща с нови епизоди на 30 април, понеделник, от 18:00 часа.

Топ 5 епизода на Елена от Авалор

Добре дошли в Страхотния Авалор!

Началото на втория сезон на Елена от Авалор наближава. Присъединете се към нас за обратното броене с най-добрите 5 епизода досега.

Отброяването започва на 9 април, понеделник, от 15:00 часа. 

Домът на Рейвън: Сезон 1

Приятелки от училище, Рейвън и Челси, вече са пораснали, разведени и живеят щастливо, заедно с близнаците на Рейвън – Букър и Ния, и сина на Челси, Леви. Рейвън още вижда в бъдещето, а Букър е наследила нейната способност, което допринася за някои весели ситуации.

Сериалът ще се излъчва редовно от 23 април, понеделник, по 3 пъти на ден – от 13:30, 17:30 и 20:30 часа. 

Междузвездни войни: Бунтовниците – Нови епизоди

Тъй като бунтовниците се борят срещу силата на Империята, Езра води екипа на Призраците обратно в дома си, за да воюват за свободата на Лотал.

Новите епизоди продължават от 07:00 часа на 5 и 6 май.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =