Преди седмици се появиха първите слухове за проблеми зад кулисите на предстоящия сезон 2 на „Мандалореца“. Сега, „вътрешен“ човек от продукцията твърди, че Педро Паскал е напуснал сериала по средата на снимките на новия сезон.

Докато снимаше втория сезон, Педро Паскал наистина искаше да има сцени без шлема. Криейтив екипа зад „Мандалореца“ не се съгласиха. Педро е остана много разочарован от това и същевременно се чувстваше изключително неудобно в костюма. Нещата станаха доста трудни.

След като крийтив отдела отказа да подкрепи идеята на Паскал, той е отишъл при шефовете в студиото, за да иска от тях повече време на екран без шлема.

Точката на кипене е преминала, след като е отишал в Лукасфилм за да ги моли да се намесят. А те вече бяха започнали да се месят в различни аспекти от историята в сезон 2. Лукасфилм са предпочитали повече самостоятелни епизоди а криейтив отдела са предпочитали по-скоро свързани помежду си такива (точно каквито виждахме към финала на сезон 1). Когато Педро Паскал е отишъл при Лукасфилм, криейтив екипа просто му е предложил да си тръгне. И той го е направил. Точно в средата на снимачния период. Раздялата е била много болезнена и за двете страни.

„Мандалореца“ сезон 2 дебютира по Disney + на 30.10.2020г.

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here