pixels_bgГледахте ли ПИКСЕЛИ? Все още се колебаете дали такъв филм си заслужава парите Ви? Още по трудно е с избора дали в крайна сметка, ако го гледате да бъде на 2D или на 3D. Разбира се тук идваме ние… в случай, че можете да избирате, ето нашите съвети и пресяване на 3D качествата на филма, през отделните категории.

Добрите стари игри от машинките. Да те са двуизмерни, но типичната комедия на Адам Сандлър ни предлага добре познати триизмерни герои, които атакуват света и всичко е цветно и готино и…. така. Освен това режисьора Крис Кълъмбъс включва цветната си визия и воала. Всичко е чудесно, ако разбира се се отделят достатъчно време и усилия да се плануват нещата в детайли.

В началото ПИКСЕЛИ бе предложен, като триизмерна анимация. Ера в която 3D-то е използвано за да изскача пред очите ни… това е идеалния филм за него. Идеята за триизмерен филм е на масата от ден първи.

2848306-pixels_movie4

Ако едно 3D съумява да изскача „извън екрана“, това означава че се справя чудесно по отношение на ефект „отвъд екрана“. В това отношение ПИКСЕЛИ е безупречен. Без значение дали говорим за сцените с Тадж Махал или Вашингтон или дори началната сцена с видео игрите – екшънът съумява да напусне пределите на екрана и да се развива насред залата, пред смаяните погледи на зрителите.

ПИКСЕЛИ изненадващо успява да ни прикове за столовете и по отношение дълбочината на образите. Ясни линии между герои, дълбоки пространства и мащабни сцени ни увличат да гледаме през екрана, сякаш в един друг свят. Дори в сцената с ПАК МАН, има мащабни кадри, които изключително демонстрират, колко внимание и детайли са отделени за максимален ефект от дълбочината на образите.

На моменти филма успява да загуби от яркостта си, поради тъмните 3D очила. Въпреки че е изключително цветен и това компенсира до голяма степен този фактор на „замъгляване“ . Разбира се за отделните кина, в зависимост от мощта на прожектора, нещата може допълнително да варират.

pixels960

Филмът има изключително точно фокусирана точка за следене. Очите ви няма да се разсейват и във всеки един момент ще бъдете дискретно водени, какво от случващото се на екрана да следите. А това на 100% ще ви предпази от главоболие, мигрена, болки в очите и др. след 3D прожекцията.

ТОЧКИ:

Вписва ли е?- 5/5

Плануване и усилия- 4/5

Ефект „Отвъд екрана“- 5/5

Дълбочина на образите- 5/5

Яркост- 4/5

Здраве- 5/5

ОБЩО: 28 от 30 възможни точки

Pixels Movie

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 32 = 39