Информацията за края на „Живите мъртви“  бе шокираща и същевременно очаквания. Зомби апокалипсиса ще ни даде 6 допълнителни епизода през началото на 2021г. и след това ще се впусне в гигантски сезон 11 с цели 24 епизода. През 2022г. сериала ще приключи. Завинаги. И ще започнат няколко нови spin-off сериала.

Това е паметен момент за феновете, но той е още по значим за хората, които са работили върху „Живите мъртви“ през годините. Сайта Comicbook.com получи копие на писмото, изпратено до 300 души екип и актьори от поредицата, с което ги информират за края на „Живите мъртви“. То е подписано от отговорника за вселената „Живите мъртви“- Скот Гимпъл и отговорничката за самия сериал- Анджела Канг.

Мило „Живите мъртви“ семейство,

Както сте разбрали вече от пресата- намираме се насред гигантски момент. След предстоящия ни сезон с допълнителни епизод, „Живите мъртви“ ще приключи. За всички нас, особено онези, които сме част от проекта през по-голямата част от изминалото десетилетие- това е сеизмична новина!!! За да поясним:

  • сезон 11 ще бъде последен и същевременно удължен с цели 24 епизода. Най-вероятно ще снимаме до началото на 2022г. Казваме вероятно, поради неяснотата от епидемичната обстановка, в която се намираме.
  • Spin-off за Керъл И Дарил получи зелена светлина от AMC за 2023г.
  • Tales of the walking dead, поредица-антология, която вече разработваме, също е част от възможностите за продължаване на вселената

Не можем да повярваме, че краят е тук. Въпреки това, той всъщност е много далеч. Този екип, тези актьори, тези сценаристи и продуценти са самия сериал. Вие сте близкото бъдеще на тези 30 , предстоящи епизода, за да завършим нашата епична история. Вие ще сте тези, които ще оставят нейното наследство в историята на развлекателната индустрия.

Достигнахме до милиони по целия свят. Ще достигне до още много. Много работа ни предстои, много възможности са превземане и за извеждане на нашия сериал до нови висоти.

Имаме фенове, които са с нас вече 10г. въпреки изключителните промени на света, в който живеем. Надяваме се, да сме били сигурността в живота а хората. Нещото, на което да могат да разчитат всяка седмица, за да се чувстват щастливи, с разбито сърце, заинтригувани. уплашени, развълнувани и вдъхновени. Може би дори малко отвратени. Може би, като се вземат предвид неща от собствения им живот. Може би, вземайки под внимание, кои са те самите. Хората ще имат нужда от тези чувства отново. От същата тази стабилност. И ние можем да им я дадем с един епичен, финален сезон. Последната глава в дългогодишната сага за хора, които търсят начин да живеят, в един разбит свят.

Много работа ни предстои, хубави времена и страхотни моменти. Единствения начин да изкачим тази планина от епизоди е така, както винаги сме го правили: ЗАЕДНО! нека поемам по дългия път към края, стоейки рамо до рамо. Ще създадем прекрасни неща с хората, които ни помогнаха да стигнем до тук

Както винаги: НИЕ СМЕ ЖИВИТЕ МЪРТВИ! .

Скот Гимпъл и Анджела Канг

Сериалът, който даде начало на всичко може и да свършва, но франчайза остава изключително силен. Гимпъл ще продължи да надзирава марката по нов, вълнуващ начин. Той е сценарист на трилогията с филми за Рик Граймс. Канг ще поеме Spin-Off сериала за Керъл и Дарил, който започва през 2023г.

Да не забравяме, че ни предстои финала на сезон 10,  който гледаме на 05.10.2020г. Плюс старта на „Walking Dead: World Beoynd“ сезон 1, кактои старта на „Fear The Walking Dead“ сезон 6.

Източник: We Got This Covered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here