_LAS9652.NEF
  Филмите от стила „сритване на задника за отмъщение“ са вече жанр, чиято последна изява е вече при нас. Вървейки по стъпките на Лиъм Нийсън и Кевин Костнър преди него, Пиърс Броснан е готов да опита магическата формула, която изглежда сработва по-добре в някои случаи, отколкото в други. Дали „The November Man“ ще бъде приет (Taken) присърце от аудиторията или ще бъде „убит за три дни“ (3 Days To Kill)? Да оставим тази игра на думи настрани, този вид филми могат да бъдат приети по двата начина от публиката и е трудно да се каже, кой точно ще се хареса и кой ще бъде пълен провал.  Гледайки първия трейлър на филма, можем да очакваме още една успешна продукция с ирландска ярост.

 В този дебютен трейлър на филма, със звездата Олга Куриленко, ни показват и бивш шпионин, който се завръща за тази митична „последна задача“, която го  поставя срещу „бивш студент“, който е неконтролируем. Всичко това ни звучи леко познато, особено с Пиърс Броснан в главната роля. В края на краищата се връщаме двадесет години от първото му участие в подобна мисия, по време на дебютната си изява като Джеймс Бонд в „Златното око“ (GoldenEye) от 1995г. Този път обаче, Броснан не е такъв кавалер в работата си, показвайки по-смъртоносната и сериозна страна от професията си. И нека не забравяме, че Олга Куриленко е бившо момиче на Бонд, след като изигра главната женска роля в „Спектър на утехата“ (Quantum of Solace) през 2008г.

 „The November Man“ пристига по-рано, отколкото подсказва името му. Очаквайте го по световните екрани от 27 август, а за България все още не е ясна официалната дата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here