плакат и трейлър за ВенъмНови плакат и трейлър за Венъм наелектризираха феновете

По време на Cinema Con,  Sony Pictures имаха собствена презентазия. През нея, дебютираха и нови плакат и трейлър за Венъм. Вижте трейлъра в плеъра в дъното на публикацията. В ляво може да видите чисто новия плакат на филма.

Том Харди участва в предстоящия филм, в ролята на Еди Брок, които е хост за Венъм. В поддържащи роли са номинираната за Оскар Мишел уилямс (Най-великият шоумен), Риз Ахмед (Rogue One: История от Междузвездни войни), Джени Слейт (Зоотрополис) и Уди Харелсън (Три билборда извън града).

Венъм ще бъде част от кино вселената на Sony и НЯМА да бъде spinoff на Marvel-ската вселена. Там Sony са разрешили Спайдър- Мен да бъде изигран от Том Холанд. Ави Арад и мат Толмах са продуценти, в партньорство с Ейми Паскал . Съпродуцирането е дело на Палак пател и Ерик Финеман от Columbia Pictures.плакат и трейлър за Венъм

Режисьор е Рубен Флеисчер (Зомбиленд). Сценарист е Скот Розенберг (Джуманджи) и Джеф Пинкер (Невероятният Спайдърмен 2). Премиерата на Венъм е насрочена за 05.10.2018г.

Първото появяване на героя е под формата на извънземен костюм, носен от Спайдърмен в „Невероятният Спайдърмен“ #252 от 1984г. Това е няколко години преди създанието да изостави Питър Паркър и да се пренесе върху фотографа Еди Брок. В The Ultimate Marvel Universe  костюма е създаден от родителите на Паркър и Брок, които са учени. Целта е да се създаде лекарство за рак. В последните издания създанието прескача от хост на хост, като Мак Гарган (Скорпионът) и стария враг на Питър от училище- Флаш Топмпсън.

Извънземен симбиот превзема човешки тела и се превръща в суперзлодея Венъм. Носител на паразита е Еди Брок, антагонист на Питър Паркър. Всеки има повратен момент в живота си. Може да е раздяла, смърт, инцидент. Каквото и да е, Вие сте били някой, а след това – съвсем друг. Всички имаме свои проблеми, свои трудности, свои демони.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 23